Luxe vakantie

Luxe vakanties

Even heerlijk bijkomen op vakantie. En dat dan niet zomaar: met twee glaasjes prosecco in de jacuzzi met een uitzicht over het Toscaanse landschap. Of heerlijk genieten van een privé-zwembad voor de kinderen. Lekker stoeien in het water, ongestoord, maar wel uiterst comfortabel. Lijkt u het wat om een luxe vakantie te boeken? Dan kan de volgende informatie u wellicht helpen bij het vinden van een perfecte vakantie.

Luxe hotel in New York

Dé top van de bekende mensen verblijft zo nu en dan of woont zelfs in New York. New York is de stad van de winkels, van de casino’s, van het grote geld. Wie verblijft in een vijfsterrenhotel middenin de stad, gaat winkelen op de Fifth Avenue en ’s avonds uit eten gaat in de beste restaurants, is verzekerd van een luxe gevoel tijdens zijn vakantie. Als u een hotel zoekt in New York, dan kunt u het beste via internet zoeken. Maar pas op: er is énorm veel aanbod van hotels in deze gigantische stad. Als u wat sneller en selectiever wilt zoeken, valt het aan te raden om toch even bij een reisbureau langs te gaan. Een hotel dat aan al uw wensen voldoet is dan een stuk sneller gevonden. Ook bent u er dan zeker van dat u in een goed hotel terecht komt, want via internet worden ook wel eens slechte hotels aangeboden, waarbij gelogen is over de faciliteiten en het aantal sterren. Een vliegticket naar New York koest veel geld, maar op tijd boeken kan al flink helpen om niet de hoofdprijs te moeten betalen.

Advertenties van onze partners

Cruise

Een cruise naar de Bahamas of Zuid-Amerika. U kunt verschillende bestemmingen kiezen voor uw cruise., Zo is het bijvoorbeeld ook heel mooi om een week rond de Griekse eilanden te varen. De top drie van cruisebestemmingen volgens Vakanties.org:

1. Caraïben (bijvoorbeeld Bermuda Eilanden): een cruise op een zeilschip naar de Caraïben in een onvergetelijke natuur zal u vlinders in uw buik bezorgen. Overigens zijn er ook mogelijkheden om op de Caraïben te trouwen, eventueel tijdens uw huwelijksreis. 2. Griekenland: de Oudheid is de schil van dit land, maar het innerlijke van het land bonst. De prachtige zee, vooral rondom de eilanden, vormt een basis voor een indrukwekkende vakantie. 3. Antarctica: rond de Zuidpool kunt u genieten van één van de mooiste en meest bijzondere plekken op de wereld. Het is mogelijk om over verschillende oceanen te cruisen. Een cruise naar antarctica is absoluut een luxe vakantie en een geweldige belevenis!

Er is veel aanbod van cruise lines, de organisaties die de cruises aanbieden en de schepen waarop gevaren wordt. De echte wereldtop wordt gevormd door The World, Silversea en Regent Seven.

Malediven

Deze eilandengroep, die bestaat uit 1190 koraaleilanden, is niet de meest bereikbare van alle vakantiebestemmingen, maar ze zijn prachtig en heel inspirerend. De Malediven liggen in de Indische Oceaan, ten zuidwesten van India. De zee is er helderblauw en de stranden lijken van parels. De Malediven stralen één en al luxe uit en die uitstraling wordt versterkt door de luxe restaurants, clubs en hotels die er op de eilanden te vinden zijn. Op de Malediven logeert u meestal in een hotel en soms in een appartement. Campings zijn er niet echt te vinden. Een beste reistijd voor de Malediven is er niet: u kunt er het hele jaar wel terecht, maar het is handig om rekening te houden met het klimaat. Het klimaat wordt er namelijk door de passaatwinden bepaald en dit houdt in dat juli en augustus de natste maanden van het natte seizoen zijn en dat de maanden december tot en met april het droge seizoen vormen. Oktober kent veel stormen en deze kondigen de overgang van het natte naar het droge seizoen aan. Als u dus toch een beste reistijd wilt kiezen, dan kunt u in de droge periode gaan.

Dubai

In Dubai staat het hotel met de meeste sterren ter wereld. Dubai is ook nog eens één van de snelst ontwikkelde vakantiegebieden van het Midden-Oosten. Vele bekende personen gaan er op vakantie. In de hotels wordt u omringd door luxueuze spullen en taferelen. Genieten van een cocktail doet u op het strand en exclusieve kleding koopt u in één van de winkels op de boulevard. De gebouwen corresponderen harmonieus met de van oorsprong Arabische cultuur. Wie van echte luxe houdt, kan deze ervaren in Dubai. Dat is onbetwist!

Seychellen

In Afrika, ten noorden van Madagaskar, liggen de Seychellen. De Seychellen zijn een land en eilandengroep in de Indische Oceaan. Het land bestaat uit meer dan honderd eilanden. Nog niet eens een derde van de eilanden is bewoond. Op Mahé, waar ook de hoofdstad Victoria te vinden is, woont ongeveer negentig procent van de bevolking. De koraaleilanden en witte stranden van de Seychellen zijn een perfecte bestemming voor een luxe en exclusieve vakantie. Laat u op het strand bedienen en drink plaatselijke drankjes, terwijl u geniet van het uitzicht. U kunt natuurlijk ook voor een heel exclusief eiland gaan, waar verder niemand of bijna niemand is. U geniet dan optimaal van de rust die er op de eilanden heerst. U betaalt voor deze eilanden wel de hoofdprijs, maar als u dat ervoor over heeft, zult u een luxe ervaren die u nooit zult vergeten.

Caraïben

Het Caribisch gebied is zeker één van de mooiste gebieden ter wereld. De luxe van de blauwe zee en witte stranden wordt aangevuld door de bijna overdreven vriendelijkheid van de lokale bevolking. Op die manier komt u echt in een warm bad terecht en voelt u zich zeer rijk. Necker Island is minder bekend dan bijvoorbeeld Jamaica, maar u vindt er mooie natuur en luxe restaurants. Boek een mooi, luxeus hotel of een appartement op een adembenemend resort voor de meest luxe vakantie die u zich kunt wensen.