All inclusive

All inclusive

Onbezorgd genieten: alles voor uw vakantie is geregeld. U bestelt een drankje en u loopt eens langs het buffet om een keuze te maken uit het grote aanbod van heerlijk ruikende en prachtig uitziende lekkernijen. All inclusive op vakantie is voor veel mensen een uitkomst: de kosten voor verblijf en eten zijn vooraf bekend en u hoeft zich om de maaltijden niet druk te maken.

All inclusive en alles eruit halen wat erin zit

Het klinkt allemaal heerlijk: je stapt in het vliegtuig en wordt met een transfer naar een prachtige resort gebracht waar je vaak zoveel kunt eten en drinken als je wilt. Dan blijkt het vaak een kunst om niet té veel te halen. Natuurlijk wilt u wel het meeste uit uw all inclusive trip halen en dat dan niet zozeer in de vorm van veel eten. All inclusive vakantie vieren houdt namelijk ook in dat er veel activiteiten worden aangeboden waaraan u meestal gratis kunt deelnemen. Om de omgeving optimaal te leren kennen of om uzelf heerlijk te vermaken, kunt u door deelname aan het activiteitenprogramma op uw vakantiebestemming ook alles uit uw all inclusive vakantie halen!

Advertenties van onze partners

Hoe te vinden

Waar boekt u nu een dergelijke vakantie? Een goede tip is om de website van bedrijven als Kras (www.kras.nl), D-reizen (www.d-reizen.nl) en Elmar (www.elmar-reizen.nl) te bezoeken. Deze bedrijven hebben websites waarop u online een vakantie kunt uitzoeken en waarop vaak het kopje “all inclusive” is te vinden. Zo kunt u gemakkelijk uw eigen all inclusive vakantie vinden en boeken. U weet bij deze reisbureaus overigens ook direct dat u met een betrouwbare touroperator te maken hebt. Het is namelijk zo dat er hier en daar wat rotte plekken zitten, oftewel: er zijn touroperators die niet geheel betrouwbaar zijn. Deze handelen alleen via internet. Het is echter niet onveilig om via het internet te boeken. Controleer in ieder geval of de reisaanbieder is aangesloten bij de ANVR & SGR, dan heeft u wel met een betrouwbare te maken. Dat laatste geldt sowieso voor alle partners van Vakanties.org. Dus, als u veilig op vakantie wilt, kiest u één van de Vakanties.org-partners om u te helpen bij het boeken van uw vakantie op maat.

Kosten

De kosten van een all inclusive vakantie kunnen erg variëren. U kunt in een hotel met drie sterren zitten of in één of ander tophotel in het midden van de stad. Uw overnachtingsplaats, dat meestal een resort is, bepaalt het grootste deel van de kosten.

Meer tips

Wacht niet tot het laatste moment met boeken als je hoge eisen hebt. Als u op last minutes jaagt, moet u vaak genoegen nemen met minder! Dat hoeft geen probleem te zijn, maar houd hier wel rekening mee. Een andere tip: bepaal eerst het land waarheen u wilt. Ga daarna pas kijken naar een plaats of bepaald hotel. Veel populaire landen voor All inclusive vakanties zijn Egypte, Griekenland, Spanje Tunesië en Turkije. Maar zelfs in Nederland kunt u nu al een all inclusive vakantie boeken.

Voordelen van all inclusive vakanties zijn dus genoemd, maar er kleven volgens sommige vakantiegangers ook nadelen aan deze vorm van vakantie vieren. Het grootste nadeel: iedere avond een ander restaurantje komt er niet van als je al betaald hebt voor een diner in het hotel. Toch hebben all inclusive vakanties veel voordelen, zoals al eerder genoemd, en zorgen ze in ieder geval voor een onbezorgde tijd voor wie zich over eten, drinken en slaapplaats niet druk wil maken tijdens zijn vakantie.