Vakantie Nederland

Nederland

Je ziet en hoort het tijdens de reclame op de televisie, je hoort het op de radio en je ziet de mooiste plaatjes in de krant. En zij gaan allemaal over vakantie en je krijgt daar dan zo`n zin in. Het liefst zou je morgen al weggaan. Dat is dan ook het teken dat je er écht aan toe bent. Dat betekent dat jouw accu bijna leeg is en opgeladen dient te worden. En waar en hoe is in feite niet zo belangrijk. Je hoeft niet ver te reizen voor een fijne vakantie want Nederland is bij uitstek een heerlijk vakantieland. Nu je weet dat je op vakantie gaat is de vraag waar je naar toegaat. Je overlegt met je partner en met je kinderen.

Advertenties van onze partners

Uiteindelijk, en na veel vakantievoorpret, ben je eruit. Het is nog een kwestie van boeken en dan maar wachten. In het begin valt dat wachten wel mee. Maar naar mate de tijd verstrijkt en de vakantie komt in zicht, dan word je steeds ongeduldiger. Moeilijke tijd hoor, echt wel! Dan tel je de weken af en daarna de dagen. En ja hoor…het is zover! Alles is geregeld, er kan niks mis gaan. Zoals geschreven, waar je heen gaat is niet belangrijk, áls je maar heengaat. Helemaal eruit, helemaal uit de sleur van alle dag. En je zult elke dag, elk uur en elke minuut waarderen en optimaal gebruiken. Dán ben je goed bezig. Ga je ver weg, hardstikke leuk hoor. Blijf je in Nederland, misschien nog wel leuker.

Aan alles komt een eind ook al wil je daar niet aan denken. Je weet het, iedereen weet dat en als je je prima hebt vermaakt dan sta je weer heel anders in het leven. Na thuiskomst kun je alles weer aan en je bruist van energie. Dat is de ultieme kracht van vakantie. Vakantie doet veel voor je. Vakantie geeft je een nieuwe frisse verse start. Je kunt er weer tegenaan en daar is vakantie voor bedoeld. Niks moet en bijna alles mag. Profiteer er maar van en bij deze, een heerlijke vakantie toegewenst!

Wat van ver is of komt hoeft zeker niet altijd beter te zijn. En dat geldt zeker voor vakantievieren in Nederland. Dat weten de Nederlanders maar in het bijzonder de Duitsers, de Fransen, de Engelsen en de Belgen. In het hoogseizoen wordt ons land overspoeld met toeristen en de meesten gaan naar de prachtige stranden, en terecht!

Ook de grote steden met al hun prachtige bezienswaardigheden doen het erg goed. Wil je meer de rust opzoeken dan zit je ook in Nederland goed. Er zijn op het platteland zeg maar, veel bungalowparken en campings die een fantastisch verblijf garanderen. Elke provincie is uniek te noemen. De een geeft zon, zee en strand,de ander geeft mooie landschappen, de ander geeft rust waar je nodig aan toe bent. Ja, Nederland is een geweldig vakantieland. Maar er zijn nog steeds veel mensen die er weinig van af weten. Die kunnen nú hun eigen land gaan ontdekken. En de uitkomst zal zijn dat ze dat al veel eerder hadden moeten doen. Zij zullen verrast zijn hoe mooi Nederland eigenlijk is en hoe dichtbij alles is. Voor een onvergetelijke vakantie hoef je niet persé naar het buitenland. Ook Nederland heeft een goed klimaat. Ook Nederland heeft een aangename zomertemperatuur.

Ook Nederland heeft prachtige natuurschoon en oude steden. En je kunt ons land ontdekken met de fiets, ja, met de fiets. Geen dure vliegreizen en niks wachten op je koffers. Wat is er nog mooier dan een dagje naar het strand, wat is er nog aangenamer om door grote parken te fietsen. Dat is toch allemaal puur genieten, daar kan toch geen ander land tegen! Ga dat maar eens doen, ga Nederland maar eens verkennen. Je zult dan wel tijd te kort komen. Aan de ene kant is dat jammer maar aan de andere kant kun je volgend jaar weer verder ons land gaan verkennen. En zo kun je nog jaren en jaren doorgaan want je komt nooit uitgekeken in Nederland. Een verschrikkelijke fijne zonnige vakantie toegewenst!