Vakantiehuizen Nederland

Vakantiehuizen Nederland

Zo vele wensen, zo vele mensen. En dat kan allemaal gerealiseerd worden in Nederland. Je zegt het maar en het is er. Dat is de kracht van vakantieland Nederland. Overvolle stranden, overvolle steden, overvolle pretparken en overvolle campings en bungalowparken. Aan de andere kant, bossen waar je bijna niemand tegenkomt. Natuurgebieden waar je kilometers lang kunt fietsen en wandelen zonder bijna iemand tegen te komen. Dorpjes en gehuchtjes bezoeken waar je nog nooit van had gehoord. Met een bootje op één van de vele riviertjes en kanalen zonder dat je iemand tegenkomt. Dat is Nederland, grote drukte en prachtige rust. Je hebt het allemaal voor het uitkiezen. Waar je ook heen wilt, overal zijn wel vakantiehuizen te vinden. Een vakantiehuis heeft namelijk vele voordelen.

-Een vakantiehuis is optimaal uitgerust voor de verwende vakantiegang(st)er. Je hoeft dan ook weinig van huis uit mee te nemen. Je hebt je eigen keuken, net zoals thuis. Je hebt een douche en toilet en een grote woonkamer met televisie. -Een vakantiehuis staat vaak midden in de natuur. De omgeving is mooi en je voelt je daarom ook echt even weg van thuis. Mocht je met vriendinnen of vrienden gaan, dan zijn jouw verblijfskosten erg laag. En, niet te vergeten, vrienden en vriendinnen verhogen de vakantievreugde. -Je bent baas is jouw huisje. Je kunt in feite doen en laten wat je wilt. Dat geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. -Vaak heb je er een mooi groot terras bij. Kun je op een mooie zomeravond met z`n allen barbecuen en een stevig glas drinken. Erg gezellig en hou je het niet meer vol…jouw bedje is al gespreid. Zo`n fijne avond, en nacht, is zeker voor herhaling vatbaar!

Advertenties van onze partners

Vakantiehuizen

Dichtbij de drukte maar ook weer verafgelegen hiervan staat een heel lief vakantiehuisje. Er mogen maar twee mensen in en die hebben het dik voor mekaar hoor. Het ligt op het Kijkduinpark en dat ligt in Den Haag. Het huisje is uit hout gemaakt en prima ingericht. Wil je naar de zee toe…binnen enkele minuten ben je er al. Op het park is een winkel en een overdekt zwembad. De sportieveling kan op het park kiezen uit sporten zoals fietsen, wandelen en golfen.

Een superluxe vakantiehuis kun je huren in de provincie Friesland. In de plaats Makkum ligt het prachtige resort Beach Resort Makkum. Jouw vakantiehuis ligt aan het water dus geen overburen. Je kunt vanaf vier personen terecht. Een waar paradijs staat tot je beschikking want het vakantiehuis is tot in de puntjes geregeld.

Natuurlijk is een vakantie op één van de Nederlandse eilanden een gebeurtenis die je eens in je leven moet doen. Ga dan maar eens naar Terschelling. In de plaats Hoorn staat een vakantiehuis waar je met zes mensen een fijne vakantie gaat beleven. De naam van het huis is Klein Avondrood. Het heeft drie slaapkamers en alles wat er in moet staan, is ruimschoots aanwezig. Je zit overal dichtbij. Het strand, leuke dorpjes en de echt ruige natuur. Ga eens op een zomeravond een cafeetje in en maak kennis met de bewoners. Je zult een superverblijf hebben!

Wil je lekker uitwaaien in de provincie Zeeland, ga dan eens naar Veere. Het vakantiehuis heeft de naam meegekregen De Veerse Papaver. Een viersterren huis dat extra comfortabel is ingericht. Het vrijstaand huis geschikt voor vier personen. Het is omringd door een grote tuin en op het grote terras zul je vele avonden doorbrengen. Het huisje ligt vlakbij het water, aan het Veerse Meer en daar vind je een hele leuke haven. Aan de haven vind je de echte Zeeuwse gezelligheid. Knusse café`s en prima restaurants zullen de avond vol maken.

Ook in dezelfde provincie, in het plaatsje Sluis, staat het vakantiehuis Raadhuis. Superluxe ingericht en dat wordt dus echt genieten met maar liefst acht mensen. Binnen een kwartiertje lig je op het strand van Cadzand en je bent ook vlakbij de mondaine badplaats Knokke in België. Het huis, zeg maar gewoon villa, ligt landelijk maar ook wel weer dichtbij het centrum van het stadje. Wist je trouwens dat je in Sluis fijn kunt winkelen? Heb je daarna trek en dorst gekregen dan kun je die problemen heel gemakkelijk oplossen want daar zijn genoeg mogelijkheden voor.

Een greep

Er zijn in Nederland vele honderden vakantiehuizen te huur. Die kun je natuurlijk voor de zomervakantie afhuren maar ook buiten het hoogseizoen. De prijzen liggen dan een stuk lager maar het is in de bekende plaatsen niet meer zo druk en dat kan erg aangenaam zijn. Heb je je voorgenomen een vakantiehuis te huren, waar ook in ons land, ga dan eens een bezoek brengen aan een reisbureau. Ook op internet is veel keuze. Veel plezier met het uitzoeken, een fijn vakantiehuis en een prettige vakantie in Nederland!