Vliegtickets Nederland

Vliegtickets Nederland

Zijn er die dan? Het antwoord is ja. Natuurlijk zijn het er niet veel maar er zijn er wel! Hou je vliegen en heb je daarvoor geld beschikbaar dan kun je kiezen uit enkele vluchten. Best wel leuk om te doen en je bent echt een vliegdagje uit. De prijzen en vliegtijden kunnen veranderen. Daarom is het niet mogelijk hier enige rechten aan te ontlenen. Fijne vliegreis toegewvliegtickets Nederland, vliegticket Nederland, goedkope vliegtickets Nederland, goedkoop vliegticket Nederland, vliegprijzen Nederland, vliegprijzen Nederlandenst!

Schiphol is veruit het grootste vliegveld van Nederland. Er worden op jaarbasis miljoenen passagiers verwerkt en dat aantal blijft toenemen. Vele maatschappijen doen Schiphol aan en behoort daarom bij de top tien van Europa. Op de luchthaven zijn veel winkeltjes aanwezig en ook voor de inwendige mens is er genoeg te koop. Het is een stad op zich en je komt er nooit uitgekeken. Ook zonder te vliegen is Schiphol zeker de moeite waard eens te bezoeken.

Advertenties van onze partners

Eindhoven is het grootste regionale vliegveld van ons land. Vroeger was het ook een militaire vliegbasis met de naam Welschap. Het aantal passagiers dat verwerkt wordt begint langzaam maar zeker naar de 2 miljoen te lopen. Vanaf het vliegveld gaan de meeste vluchten richting Turkije. Vliegmaatschappij VLM brengt je naar Eindhoven maar dan via Londen City Airport. Je verlaat om 07:10 uur Schiphol en je zit in een AVRO-jet. Om 07:25 uur ga je in Londen aan de grond. Even tijd voor een lekker en stevig Engels ontbijt want je vliegt aan om 08:30 uur en nu zit je in een heuse Fokker F50. Die vliegt je naar De Lichtstad van Nederland en daar kom je aan om 10:45 uur. Deze leuke reis gaat je ongeveer 1600 euro kosten. Per persoon en retour natuurlijk. Een vliegticket is te bestellen via een ticketaanbieder.

Je kunt ook vanaf Eindhoven naar Rotterdam met een tussenlanding in Londen. Om 17:45 uur verlaat je de mooiste stad van het zuiden met een Fokker F50 van de luchtvaartmaatschappij VLM. In Londen ben je dan al om 18:00 uur. Je hebt nu stevig de tijd om het vliegveld eens te gaan bekijken. Om 20:35 uur word je wel weer verwacht in hetzelfde toestel die je naar Rotterdam zal brengen. Je komt daar dan aan om 22:30 uur. Voor ongeveer 1600 euro is deze retourvlucht van jou. Een ticket is makkelijk te bestellen bij een ticketaanbieder.

Je kunt ook vliegen van Eindhoven naar Amsterdam via Londen. En het is weer de VLM die dat voor jou gaat regelen. Je verlaat de grootste stad van Noord-Brabant met een Fokker F50 om 17:45 uur en om 18:00 uur ben je in Londen. Een klein uur later, om precies te zijn om 18:55 uur zit je in een AVRO-jet en die vliegt je naar de Nederlandse hoofdstad waar je om 21:15 uur zult landen. Jouw middag zit dus gebeiteld voor ongeveer 1550 euro. Je mag per persoon ook retour. Ticket boeken bij een ticketaanbieder en die zijn er genoeg.

Rotterdam staat ook bekend als vliegveld Zestienhoven. Is op Eindhoven na het grootste regionale vliegveld. Meer dan 1 miljoen passagiers worden er op jaarbasis verwerkt. De meeste vluchten zijn vakantievluchten en de meesten hiervan gaan naar Turkije en de Griekse eilanden.

British Airways heeft er wel zin in om je naar Rotterdam te brengen. En dat gaat dan via een ommetje Londen. Je vertrekt vanaf Schiphol om 07:20 uur. De koers is uitgezet naar Londen en daar zul je gaan landen om 07:35 uur. Bijna anderhalf uur de tijd om wat te eten en te drinken want je wordt om precies 09:00 uur weer aan boord verwacht. Je vliegt nu naar de Maasstad en daar kom je aan om 11:00 uur. Wat een vlucht zeg en dat allemaal voor ongeveer 1275 euro. Je vliegt naar Londen met een Revell AVRO en naar Rotterdam met een Fokker F50. Per persoon natuurlijk en weer terug. Leuke vliegtrip en een ticket is te bestellen via een vliegticketaanbieder.

Ook VLM (Vlaamse Luchttransport Maatschappij) wil je graag van dienst zijn. Jouw vertrek uit Amsterdam is strak gepland om 18:00 uur. Je vliegt naar Londen met een AVRO-jet en je landt om 18:15 uur. Snel eten en drinken want om 18:50 uur zit je in een Fokker F50 die je naar Rotterdam zal vliegen. Daar word je verwacht om 20:55 uur. Voor ongeveer 1450 euro ben je spekkoper en mag je ook nog eens retour. Ticket kopen bij een vliegticketaanbieder.

Een retourvlucht vanaf Rotterdam naar Amsterdam is ook mogelijk. En het is British Airways die dat voor je regelt. Je vertrekt uit Rotterdam om 14:30 uur en je komt in Londen aan om 14:35 uur. Ja, echt waar, je zit maar heel even in de lucht! Drie kwartier heb je om je te vermaken want om 15:20 uur verlaat je Groot- Brittannië. Het is nu één streep naar Amsterdam en daar ben je dan om 17:35 uur. Deze retourvlucht per persoon zal om en nabij de 1250 euro kosten maar daar krijg je dan wel wat voor terug. Interesse…reserveer dit ticket dan bij één van de ticketaanbieders.

Zelfs de KLM staat vliegklaar om je van Rotterdam naar Amsterdam te vliegen. Je vertrekt met een Fokker F50 vanuit Rotterdam om 07:45 uur. In Londen aanwezig om 07:55 uur. Tijd voor jezelf tot 08:40 uur want dan zet de AVRO-jet zich in beweging om te starten. In de lucht is het richting Amsterdam en daar kom je dan aan om 10:55 uur. Voor rond de 1500 euro is jouw ochtendprogramma gevuld, en, je mag uiteraard retour. Een ticket is te verkrijgen bij een vliegtuigticketaanbieder.

Uiteraard is ook de VLM in de markt om je een onvergetelijke middag te bezorgen. Van Rotterdam naar Amsterdam. Het vliegfeest begint in Rotterdam om 17:10 uur. En jawel, vijf minuten later ben je al in Londen. Dan heb je gevlogen in een Fokker F50. Om 17:50 uur vertrek je uit Londen met een AVRO-jet en die zet je op Schiphol af om 20:10 uur. Deze retourvlucht gaat per persoon ongeveer 1400 euro kosten. Je kunt deze kostelijke vliegmiddag realiseren door een ticket aan te schaffen bij een ticketaanbieder.

Informatie over andere grote regionale luchthavens

Viegveld Eelde/Groningen Airport Zeker in de zomer vertrekken vanaf dit vliegveld duizenden toeristen naar hun bestemming. Je kunt, indien je buiten Europa vliegt, taxfree inkopen doen, en dat scheelt aanmerkelijk! Er is veel parkeerplaats aanwezig voor relatief gezien weinig geld. Een restaurant en een hotel zijn er ook. Het vliegveld is erg gemakkelijk te bereiken. Een ideale vertrekluchthaven waar zeker de noorderlingen graag gebruik van maken.

Maastricht/Aken Airport Vanaf deze luchthaven vlieg je naar alle populaire vakantielanden. Wil je dagje vliegtuigen bekijken dan is er voor jou een terras op het dak van de vertrekhal. Zo kun je alles goed zien en het is ook nog eens erg interessant. Een restaurant en een hotel om lekker te eten en daarna goed te slapen. Veel zuiderlingen maken van deze luchthaven gebruik. Erg makkelijk om te bereiken. Parkeermogelijkheden genoeg en zeker niet te duur.