Vakantie Spanje

Vakantie Spanje

Iedereen kijkt er naar uit. En iedereen doet het dan ook. Vakantievieren. Omdat je het hele jaar druk druk druk bent geweest. Eventjes ertussen uit. Eventjes andere mensen, andere gezichten, andere culturen. Vakantievieren moet je gewoon doen. Kun je één keer met vakantie, prima! Kun je twee keer, nog veel mooier. Je kunt dan bijvoorbeeld in het voorseizoen gaan en in het naseizoen. De prijzen zijn dan gunstig en die twee vakanties zijn ietsjes duurder dan een vakantie in het hoogseizoen. Je kunt bijvoorbeeld in de zomer gaan en in de winter. Jaaa, dat is pas echt leven. Thuisblijven is niks, ben je nog bezig met allerlei klusjes. En wellicht regent het tijdens je vakantie. Wat heb je dan gehad… juist. En heel belangrijk, je leeft maar één keer. En je doet jezelf en je partner en je kinderen toch niks tekort. Je krijgt uiteindelijk spijt dat je weer eens bent thuisgebleven. Okay, je hebt het vakantiegeld op de bank gezet. Goed hoor, mankeert niks aan maar wat dan? Wat ga je er uiteindelijk mee doen…iets kopen wat misschien niet eens de bedoeling was, nou, leuk hoor.

Advertenties van onze partners

De keuze is aan jou!

Terwijl dus iedereen geniet van het zorgeloze heerlijke vakantieleven, zit jij thuis op de bank de regendruppels te tellen die tegen het raam zitten. Is goed, mankeert niks aan, jij hebt de centen maar je bent wel je snipperdagen kwijt. Slim hoor, moet je volgend jaar beslist weer doen. Ga toch weg! Je wilt toch ook de gloeiende zon op je huid voelen branden. Je wilt toch lekker in het warme zeewater zwemmen. Je wilt lekker uitgaan in de nacht en daarna heerlijk uitslapen op een parelwit strand. Je wilt toch ook even een zorgeloze tijd hebben, al is het maar voor een week. Je hebt het verdiend! Waar werk je dan voor! Pak die vakantie. Ga weg, alleen, met je partner of met je hele gezin want ook zij hebben een vakantie verdiend. Laat je maar eens helemaal gaan, kom op nou. Doe niemand tekort. Het leven is meer, veel meer, ontdek dan dat leven door vakantie te gaan vieren. Boek nu, nee, niet morgen, nu, en er zijn vakantiemogelijkheden genoeg!

naar Spanje!

Ja, dan ga je wel ergens heen zeg. Naar Spanje. Toch wel hét vakantieland bij uitstek. Uit alle werelddelen komen toeristen naar Spanje. Omdat de kusten zo mooi zijn, natuurlijk, en omdat de zon altijd schijnt in de zomer. En omdat het zeewater zo helder is en aangenaam warm. Maar Spanje staat ook voor oude cultuur, de flamengo, kleine, bijna vergeten dorpjes en prachtige steden zoals Barcelona, Malaga en Madrid. Spanje is een prima land om daar je vakantie van je leven door te brengen.