Vakantiehuizen Spanje

Vakantiehuizen Spanje

Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Weet je wat echt ideaal is? Een vakantiehuis huren. Je hebt dan alle vrijheid van de wereld! Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in zo`n vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. En wat te denken dat je zwembad dichtbij is, dat de campingwinkel op loopafstand is, dus je hebt echt alles bij de hand. Je gaat uiteraard voor de zon en de zee. Die liggen beiden vlakbij het vakantiehuis. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.

Advertenties van onze partners

Prijzen

De prijzen van het huren van een vakantiehuis zijn afhankelijk van diverse factoren. Op de eerste plaats de tijd wanneer je gaat. Het hoogseizoen is een stuk duurder. Ook de plaats waar je een vakantiehuis wilt huren heeft grote invloed. Daarbij komt ook nog eens het type vakantiehuis; er zijn er voor vier personen en ook voor acht. Er zijn vele mogelijkheden en er zal altijd wel iets voor je bij zitten.

Waar zijn die vakantiehuizen te vinden?

Vakantiehuizen zijn natuurlijk vooral te vinden aan de costa`s. De bekendste zijn Costa Brava, Costa Almeria, Costa Blanca, Costa del Sol en Costa de la Luz.

Costa Brava

De betekenis is `ruige kust`. De belangrijkste badplaatsen zijn Lloret de Mar en Blanes. Deze zijn ook immens populair bij de jeugd. Het is hier zon, zee, strand en vertier. Het uitgaansleven houdt hier nooit op. Ook hier zijn vele vakantiehuizen te huur.

Costa Almeria

Hier kun je meer doen dan alleen luieren in de zon. Deze plaats biedt vele mogelijkheden wat betreft oude geschiedenis, cultuur, indrukwekkende landschappen en vele interessante activiteiten. Hier kun je dus echt een `doe vakantie` maken. Een vakantiehuis is dan een geweldige basis om elke dag een stukje Spanje te ontdekken.

Costa Blanca

Ook erg bekend bij vele toeristen. En je kunt hier dan ook alle kanten op. Een `zon,zee, strandvakantie` maar ook een actieve vakantie is prima mogelijk. Iets verder van de stranden af vind je mooie landschappen, interessante musea en schilderachtige dorpjes. Voor de natuur- en fietsliefhebber is dit een paradijsje. Huur een vakantiehuis en geniet van Spanje.

Costa del Sol

Een kuststrook van driehonderd kilometer kust. En in de zomer tjokvol. Niet alleen de jeugd is hier te vinden, ook de ouderen voelen zich hier goed thuis. Marbella, Torremolinos, Benidorm en Malaga zijn de topplaatsen. Als je hier een vakantiehuis huurt ben je zeker van een plek onder de zon. Want die schijnt volop in de zomer, maanden achter elkaar, alsof er geen eind aan komt. Een voordeel is dat de vakantiehuizen allemaal erg dicht bij het strand liggen. Beter kan het toch niet!?

Costa de la Luz

Ook hier is het ontzettend goed en fijn om te genieten van een uitstekende vakantie. Jouw vakantiehuis ligt dicht bij het strand of midden in een oase van rust. Het is maar net wat je wilt. Alles is hier aanwezig voor een geslaagd verblijf. Je zult na de vakantie nog een lange tijd nagenieten. Je hebt dan ook veel gedaan. Relaxen in de zon, genoten van het voortreffelijke weer, van mooie cultuur en van diverse uitstapjes. Natuurlijk ook van je vakantiehuis dat super in orde was.

Tips

Zorg er voor dat je op tijd je vakantiehuis boekt. Hebben is hebben en krijgen is de kunst. Tegen de tijd dat je gaat wees er dan zeker van dat je over de juiste reisdocumenten beschikt. Laat niks aan het toeval over! Vraag je zorgverzekeraar om extra medicijnen, er is een kans dat die niet verkrijgbaar zijn in Spanje. Mocht je een auto huren, let dan vooral op de technische staat. Betaal vooraf, dan betaal je nooit teveel. Neem niet veel contant geld mee. Pinnen kun je bijna overal in Spanje, zeker in de grote plaatsen.