Vliegtickets Spanje

Vliegtickets Spanje

In Spanje zijn vele vliegvelden. En dat is erg makkelijk. Je hoeft na je vliegreis dan ook nooit lang in een bus of taxi te zitten.Het vliegtuig is natuurlijk verreweg de meest comfortabele en meest veilige manier van vervoer. De prijzen die moeten worden betaald zijn soms inclusief toeslagen, anderen weer exclusief. Vraag altijd naar de voorwaarden.

Schiphol Airport

Schiphol Airport is de grootste luchthaven van Nederland. Schiphol is nummer twaalf op de wereldranglijst wat de grootte betreft. Leuk om te weten is dat de luchthaven onder het zeeniveau ligt. Vanaf Schiphol vertrekken dagelijks honderden vluchten. Het is de thuishaven van ondermeen KLM, Martinair en Transavia. Je vertrekt vanaf één van de zes banen.

Advertenties van onze partners

Barajas Airport

Dat is de naam van het vliegveld van Madrid. Hoort bij de top vijf wat grootte betreft. Verwerkt ongeveer 53 miljoen passagiers op jaarbasis. Er zijn vier terminals aanwezig. Het is de thuishaven van Iberia. Heel veel maatschappijen vliegen naar Barajas zoals de KLM, Vueling Airlines en Transavia.

Je vliegt met Iberia van Amsterdam naar Madrid. Je vertrekt om 19:25 uur en hebt weer vaste grond onder je voeten om 21:50 uur. Uiteraard een retourvlucht voor een persoon. De gemiddelde prijs ligt ongeveer rond de 125 euro en wordt aangeboden door diverse vliegticketaanbieders.

Er is een retourvlucht voor je persoontje met de KLM. Je kiest het luchtruim om 07:05 uur. In de hoofdstad van Spanje om 09:35 uur. Dezelfde dag gaat er nog zo een. Die gaat om 10:05 uur en landt om 12:40 uur. Je kunt ook wat later naar Madrid gaan namelijk om 13:00 uur. Dan gaat de Spaanse wereld voor jou open om 15:30 uur. Wil je nóg later? Dat kan hoor! Je verlaat de Nederlandse grond om 17:45 uur. Je wordt in Madrid verwelkomt om 20:15 uur. Deze vliegreis kan geregeld worden door verscheidene vliegticketaanbieders met een gemiddelde prijs van rond de 150 euro.

Ook Swiss wil je graag vervoeren naar Madrid. Je vliegt dan via Zürich. Jouw vertrek is vanuit Amsterdam om 07:00 uur. Zwitserse bodem om 08:25 uur. Je hebt dan ruim de tijd om eerst koffie te gaan drinken en de stad te bekijken want je zit weer in je vliegtuigstoel om 12:25 uur. Je kiest het luchtruim richting Madrid waar je dan aankomt om 14:40 uur. De gemiddelde prijs zit hier rond de 400 euro en wordt aangeboden door enkele vliegticketaanbieders.

Air France is ook van de partij en doet jou het volgende voorstel. Je vliegt vanuit Amsterdam naar vliegveld Charles de Gaulle. De vertrektijd is 09:30 uur. Een goed uurtje later ben je al in Frankrijk, om precies te zijn om 10:45 uur. Ruime tijd voor koffie met een croissantje want je verlaat het Franse land om 12:35 uur. Precies twee uur later piepen de vliegtuigbanden op de landingsbaan van het vliegveld van Madrid, 14:35 uur. Gemiddeld zo`n 400 euro wordt er gevraagd door diverse vliegticketaanbieders.

Czech Airlines brengt je ook naar Madrid maar dan via een tussenverblijf in Praag. Niks mis mee hoor. Je vertrekt vanaf de Nederlandse hoofdstad om 09:25 uur. Heel Praag staat je op te wachten om 10:50 uur. Je hebt hier wel een hele lange tussentijd en daar ben je blij mee. Je kunt nu eindelijk eens een bezoek brengen aan Praag, dat wilde je toch zo graag! Zorg dat je niet te laat terug bent op het vliegveld want je wordt om 20:05 uur weer aan boord verwacht. Dan is het vliegen naar Madrid begonnen waar je de douane passeert om 22:55 uur. Deze superreis kost gemiddeld 450 euro en de tickets zijn te koop bij de bekende vliegticketaanbieders.

Vliegveld Barcelona

Heeft een vliegveld met de officiële naam El Prat del Llobregat. Het is de tweede luchthaven van Spanje. Verwerkt jaarlijks zo`n 32 miljoen passagiers.

Jouw transporteur is Transavia en brengt je naar de geweldige stad Barcelona. Je verlaat Amsterdam om 12:20 uur. In Barcelona kom je aan om 14:30 uur. Het grote genieten kan nu beginnen! Gemiddeld 100 euro voor deze leuke vliegreis. Ticket te bemachtigen bij verschillende vliegticketaanbieders.

AIitalia zal je hartelijk begroeten om vanaf 09:45 uur jou naar Barcelona te vliegen. Maar je hebt geluk want je gaat eerst naar Milaan. Daar kom je aan om 11:25 uur. Tijd voor een bak koffie met een broodje is er zeker want je mag Milaan weer om 13:00 uur verlaten. Je gaat Barcelona begroeten om 14:35 uur. Deze vlucht kost gemiddeld 300 euro. Interesse? Er zijn vliegtuigticket- aanbieders die je graag willen helpen.

Je gaat naar Barcelona maar je hebt een tussenstop in Wenen in gedachten, gefeliciteerd! Jouw vliegpartner is dan Austrian. Vertrek uit Amsterdam om 16:45 uur. Je gaat de Weense wals dansen om 18:45 uur. Na de dans, koffie en een dineetje ben je weer welkom aan boord om 19:45 uur. Je kunt nu uitrusten tot 22:15 uur en dan ben je in Spanje, in Barcelona. Vliegticket- aanbieders zijn er voor jou genoeg om je een gemiddelde prijs van 450 euro te laten betalen.

Vliegveld Malaga

Het is één van de oudste vliegvelden van Spanje. Ontstaan in 1919. Verwerkt ongeveer 15 miljoen passagiers. Deze komen hoofdzakelijk uit Engeland. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe terminal en ook aan een tweede start- en landingsbaan.

Je kunt je ook naar Malaga laten vliegen. Je vliegt met Iberia vanaf Amsterdam. Je gaat omhoog om 15:45 uur om weer naar beneden te gaan en te landen om 18:00 uur. Rond de 100 euro is de gemiddelde vliegprijs en jouw ticket is te koop bij diverse vliegtuigticketaanbieders.

Ook met de KLM kun je deze vliegreis comfortabel maken. Jouw vlucht gaat via Amsterdam om 07:05 uur om eerst naar Madrid te vliegen. Deze stad wordt steeds groter onder je om 09:35 uur. Na een royale tussenpauze word je door de bemanning welkom geheten om 13:50 uur. Tenslotte kom je aan in Malaga om14:55 uur. Voor een gemiddelde prijs van 250 euro ben jij de gelukkige. Koop je ticket dan wel bij één van de betere vliegticketaanbieders.