Campings Spanje

Campings Spanje

Kamperen in Spanje. Dat is echt geweldig! En er zijn veel campings in Spanje. De meeste campings zul je aantreffen in de gebieden aan de lange prachtige kuststreek. Maar ook in het binnenland zijn er genoeg aanwezig. Kamperen betekent veel vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Kamperen is ook heel snel andere mensen leren kennen. Kamperen is in principe voor de jeugd. De jeugd wil goedkoop en gezellig de vakantietijd doorbrengen op een camping. En dat in Spanje zeker wel lukken!

Advertenties van onze partners

Welke zijn de leuke campings?

Een echte voortreffelijke camping is La Masia. Op deze camping heb je alles binnen handbereik. Het strand ligt op slechts 150 meter lopen. Op de camping zelf is een schitterend zwembad aanwezig. Hier vind je kampeerders van je eigen leeftijd en dat bepaalt de juiste sfeer. En met die kampeerders ga je ook naar de disco die op drie minuten loopafstand ligt. Echt een aanrader!

Een andere knaller is La Union. Ligt midden in Salou en Salou is hét aardparadijs voor de jeugd in Spanje. Dit is de startplaats voor meer dan een geweldige vakantie. Een typisch zon, zee, strand en vertiervakantie. Op deze camping zul je heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen maken.

Een camping voor jong en oud, hoewel er merendeel jeugd kampeert, is Estartit. Deze camping is inmiddels al lang en goed bekend in Nederland. Zeg het maar en het is er. Een kampwinkel waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. Een luxueus zwembad, de zee en strand binnen handbereik en veel vertier om lange nachten te maken. Je vakantie zal op deze camping zeker slagen!

Ibiza la Playa. Op deze camping loopt oud en jong door elkaar, en dat gaat uitstekend. Want oud en jong willen maar één ding. Genieten van het toch wel aparte eiland Ibiza. Het eiland heeft op een of andere manier een geweldige aantrekkingskracht, het heeft iets mystieks. Dat is misschien wel de reden waarom er steeds meer mensen naar dit prachtige eiland gaan. De camping heeft een gezellige uitstraling en heeft alles wat jij moet hebben. Vanaf hier beleef je een vakantie zoals je dat nog niet eerder hebt gedaan.

Camping Neptuno ligt middenin de Costa Brava. Deze kuststreek staat in de zomer garant voor vele zonuren, prachtig strand en helder en warm zeewater. Hier kun je bruinbakken van de vroege ochtend tot de late avond. Vanaf de camping slechts een kilometer lopen en daar ligt dat strand voor jou klaar. Op de camping die alle faciliteiten heeft, is ook nog eens een geweldig mooi zwembad te vinden. Deze camping is tevens bijzonder geschikt voor kleine kinderen.

Een schitterend mooie aangelegde camping is Torre del Sol. Ligt in de Costa Dorada. Zeker het zwembad is een juweeltje. Zoiets moois heb je nog niet eerder gezien. Verder zie je er veel palmbomen en bijzondere tropische planten. Een erg leuke camping en ook best wel rustig, fijn toch! Natuurlijk is er op de camping in de avond van alles te beleven. Het strand en een voortreffelijk uitgaansleven zijn binnen enkele minuten te belopen.

Een fijne familiecamping, echt voor iedereen bijzonder geschikt en bekend bij jong en oud is camping Tucan. En waarom is dit een fijne camping? Omdat de camping erg mooi is ingericht. Alles is er en dat garandeert een prettig verblijf. Ook omdat de camping tussen twee geweldige badplaatsen, Lloret de Mar en Blanes, ligt. Vooral de jeugd gaat naar beide plaatsen toe. Zij zijn gewild omdat de stranden daar breed, mooi en zeer goed onderhouden zijn. Zij zijn gewild omdat daar het nachtleven ongekend goed is. Je kunt in Lloret de Mar of in Blanes dag en nacht doorfuiven en je ziet de zon weer opkomen.

Een andere klasse camping is Sant Miquel. Aan de Costa Brava. Een fijne familiecamping vlakbij het vissersdorp Colera. De camping ligt slechts op 500 meter afstand van het strand. Op de camping vind je gewoonweg alles wat je dagelijks nodig hebt en dat is gemakkelijk. Er is ook een groot en mooi zwembad aanwezig.

Genoemde campings zijn slechts een greep uit de vele andere honderden. Naar welke je precies wilt ligt natuurlijk heel persoonlijk. De ene houdt van een levendige camping, de andere gaat voor wat meer rust. Er zijn mensen die met het hele gezin gaan en die willen meer een familiecamping willen. In Spanje kun je zeker de camping vinden die bij jou past.