Vakantie Italië

Vakantie Italië

Je hebt het hele jaar hard gewerkt. Of je hebt het hele jaar keihard gestudeerd. Of je hebt je op een andere manier verdienstelijk gemaakt. Dan is daar maar één beloning voor en dat is vakantievieren. Helemaal weg uit de dagelijkse sleur. Even weg van het negen tot vijf leven. Even andere gezichten dan van al jouw collega`s. Even geen gezeur aan de kop. Even helemaal jezelf zijn. Eventjes totaal ontstressen. En je knapt geweldig op hoor van een fijne vakantie. Dan kun je het allemaal weer aan. Ga met je partner of met het gezin weg. Pak de auto, ga met de bus of trein of met het vliegtuig naar de bestemming van jouw dromen. Vakantievieren moet, omdat je het hebt verdiend. Thuisblijven is niet de boodschap. Ga je nog weer aan het werk met allerlei klusjes, niet doen. Je hebt vakantiedagen, doe er dan ook wat mee! Ga andere landen verkennen of ga lekker en zonder zorgen luieren op een strand. Doe het nu maar, je zult er beslist geen spijt van krijgen. Ga nu boeken. Nee, niet morgen, morgen is er weer iets anders. Nu doen, nu boeken!

Advertenties van onze partners

Niet twijfelen!

Want daar schiet je dus niks mee op. Niet uitstellen want daar komt afstellen van. Het grote verdriet zou kunnen zijn dat je favoriete vakantie niet meer te boeken is. Jammer natuurlijk maar wel eigen schuld. Laat het niet zover komen. Ga genieten, ga met je partner of met je familie al genieten van de vakantievoorpret. En ga nu niet zeggen dat je volgend jaar gaat, aan die praatjes heb je niks want volgend jaar is misschien wel heel anders. Zo kun je ongetwijfeld doorgaan maar zo kom je nergens. En het leven is toch veel meer dan werken alleen? Het leven is ook bedoeld om heerlijk ergens van te genieten. En op al die vakantieherinneringen kun je lang teren. Je zult er na de vakantie met je collega`s over praten, over jouw geweldige vakantie. Wat zullen de thuisblijvers jaloers zijn zeg! En als je bent weggeweest dan ga je het volgend jaar weer want je hebt nú de smaak te pakken. Goed zo, geniet maar van het leven, geniet maar van je vakantiegeld. Geniet ook van het genot van je partner en van de kinderen. Zij zullen je eeuwig en voor altijd dankbaar zijn. En ook zij hebben na de vakantie een hoop te vertellen aan hun vriendjes en vriendinnetjes. Hou er een geweldig goed gevoel aan over! Een supergave vakantie toegewenst!

Italië is echt wel een land om daar eens je vakantie door te brengen. Italië is een machtig groot land en daarom heeft het zoveel in petto. Je kunt het niet zo gek bedenken of Italië heeft het wel. Grote indrukwekkende steden, prachtige bergen, heuvels en dalen. Schitterende meren, eindeloze grasvlakten en onmogelijk mooie stranden. Italië heeft, omdat het zo`n groot land is, verschillende klimaten. Ook dat maakt het land zo aantrekkelijk voor de toerist. Een ander gunstig kenmerk is dat de Italianen erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Je kunt niet alleen genieten van een zomervakantie in Italië maar ook zeker van een geweldige wintervakantie. Italië is een topvakantieland, dat weten vele mensen uit eigen ervaring. Nog nooit in Italië geweest? Nou, ga er dan maar eens een keer naar toe.

Waar kun je allemaal heen?

Natuurlijk zijn de stranden het meest in trek. Er zijn tientallen en tientallen mooie en supergave badplaatsen in Italië. Ook erg in trek, zeker bij de Nederlanders, zijn de meren. Enkele klinkende namen zijn het Lago Maggiore, het Garda meer en het Como meer. Daar zul je echt honderden campings tegenkomen. Bij al die meren is de natuur werkelijk schitterend en zeker weten dat je daarvan wel even stil wordt. Wat ook erg bijzonder is,is om op een dag zo`n piepklein dorpje te bezoeken. Kleine steegjes, knusse cafeetjes en restaurantjes. Het lijkt wel of zo`n dorpje slaapt om nooit meer wakker te willen worden. Dat is ook echt Italië proeven, doe het maar eens! Italië is al een super oud land, dat is bekend. Daarvan is nog erg veel terug te zien in steden zoals Rome, Napels, Venetië, Milaan en nog veel meer steden. En elke stad heeft vele bezienswaardigheden en interessante musea. Je vakantie wordt gegarandeerd een succes en dat is mede te danken aan het sublieme weer. Dat geldt voor de zomer als voor de winter. Eigenlijk kom je in dat land nooit uitgekeken. Daarom ga je er het volgend jaar weer heen. Om nog meer te ontdekken, om nog meer te genieten, om nog meer te ondergaan. Italië is super!