Vliegtickets Italië

Vliegtickets Italië

Italië is een bijzonder groot land met vele grote steden. Bij de meeste steden ligt wel een luchthaven in de buurt. Er zijn dan ook vele vliegtuigmaatschappijen die op deze steden vliegen. Het nu volgende overzicht is slechts een greep uit het totale aanbod. Bij de ene vlucht zitten wel alle toeslagen in verwerkt, bij de ander weer niet. Vraag dus altijd naar die voorwaarden. De gemiddelde prijzen en de vliegtijden kunnen verschillen, vooral wat betreft het hoog- of laagseizoen. Derhalve kunnen aan de prijzen en tijden nooit rechten worden ontleend.

Advertenties van onze partners

Schiphol Airport is de luchthaven waarvan je vertrekt. Het is één van de grootste vliegvelden van Europa. Schiphol is erg gemakkelijk bereikbaar. Uitgebreide autoparkeermogelijkheden en je kunt zelfs met de trein onder het vliegveld uitkomen. Tientallen miljoenen mensen vertrekken vanuit Schiphol naar vele honderden bestemmingen over de hele wereld.

Luchthaven Rome Fiumicino is de naam van één van de grootste luchthavens van Italië maar ook van Europa. Het verwerkt ongeveer 37 miljoen passagiers. KLM. Alitalia, Brussels Airlines en Transavia zijn hier graag geziene gasten. Er zijn vier banen aanwezig, de langste is 3900 meter.

Naar Rome

Met Austrian vlieg je naar Rome via Wenen. Een bijzondere vlucht zeg maar. Vertrek vanaf de Amsterdamse luchthaven om 16:45 uur. In Wenen om 18:45 uur. Overnachten doe je in de Oostenrijkse hoofdstad dus die ga je die avond maar eens lekker verkennen. De volgende dag zeg je vaarwel tegen Wenen om 07:30 uur. Je vliegt nu naar Rome waar je om 09:15 uur wordt verwacht. De gemiddelde prijs per persoon voor deze heerlijke retourvlucht is rond de 175 euro. Voor deze vlucht kun je terecht bij verschillende vliegticketaanbieders.

Ook Swiss heet je van harte welkom aan boord. Vertrek vanaf Amsterdam om 14:55 uur. Je maakt de stop in Zürich 16:20 uur waar je ook een Zwitserse nacht tegemoet gaat. Ga maar eens flink tekeer in die stad want je kunt lekker uitslapen. Om 12:35 uur verlaat je het Zwitserse luchtruim met het kompas gericht op Rome. Daar kom je dan aan om 14:05 uur. Dit juweeltje van een vliegreis heb je natuurlijk geregeld bij één van de vliegticketaanbieders. Retourvlucht per persoon heeft de gemiddelde prijs meegekregen van bijna 240 euro.

Ook de Duitse Lufthansa staat te popelen om je te vervoeren. Je maakt hier een tussenlanding in Frankfurt. Maar eerst ga je weg uit Amsterdam om 13:40 uur. Een stevig uur later, om precies 14:50 uur ben je op Duits grondgebied. Ga de stad maar eens rustig bekijken onder het genot van een braadworstje want je wordt weer in het vliegtuig verwacht om 21:55 uur. Je komt nog voor middernacht aan in Rome, om 23:40 uur. Leuke reis hoor en dat voor de gemiddelde prijs van 270 euro. Per persoon natuurlijk en een retourvlucht. Natuurlijk te boeken bij diverse vliegticketaanbieders.

Via het reserveren bij één van de vliegticketaanbieders vlieg je met de luchtvaartmaatschappij Czech Airlines via Praag naar Rome. Lekker vroeg vertrekken om 07:05 uur en om 08:40 uur word je al gesignaleerd in Praag. Je hebt dan royaal de tijd om een en ander te bekijken want om 11:50 uur ga je naar Rome. En Rome is echt blij met jou om 13:40 uur. Deze interessante retourvlucht kost per persoon het bedrag van gemiddeld 250 euro.

Twee Luchthavens in Milaan, de eerste is Linate, de tweede is Malpensa. De eerste is voornamelijk gericht op Europees vliegverkeer. Malpensa is er voor alle intercontinentale luchtverkeer. Ook hier zul je altijd toestellen zien van Italia, KLM en Martinair.

Naar Milaan

Met easyJet vertrek je vanaf Brussel. Je knalt in één streep naar Milaan. Om 10:00 uur stijg je op om weer te landen om 11:35 uur. De gemiddelde prijs van deze vliegtocht is 70 euro. Per persoon natuurlijk en een retour. Deze korte maar leuke vlucht is helemaal te regelen via verschillende vliegticketaanbieders.

Ga je liever vanaf Amsterdam? Geen enkel probleem hoor. Je vliegt met Austrian eerst naar Wenen. De aftrap is om 16:45 uur. Het eindstation Wenen wordt bereikt om 18:45 uur. Even rustig genieten van een broodje, koffie en misschien wel een sigaretje. Om 20:00 uur mag je weer in je vliegtuigstoel gaan zitten en om 21:25 uur mag de veiligheidsgordel weer af. Een retourvlucht die per persoontje gemiddeld 180 euro moet gaan kosten. Uiteraard weer te regelen met een vliegticketaanbieder. Fijne reis toegewenst!

Swiss is jouw vliegpartner vanaf Amsterdam via Zürich naar Milaan. Op tijd uit de veren want om 07:00 uur wordt de start ingezet. Om 08:25 uur ben je al in Zürich. Je hebt ongeveer een uurtje de tijd om zelf bij te tanken want om 09:20 uur word je alweer het luchtruim in geschoten. Milaan verheugt zich enorm op jouw aankomst om 10:15 uur. Wil je deze reis meemaken, doe dat dan maar via één van de vele vliegticketaanbieders. De gemiddelde prijs is 222 euro per persoon voor deze knappe retourvlucht.

Vlieg met de KLM naar Milaan. Laat je reis regelen door een vliegticketaanbieder. Je vertrekt uit de Nederlandse hoofdstad om 20:25 uur. Heel Milaan wacht vol ongeduld op jouw aankomst om 22:05 uur. Natuurlijk per persoon en weer terug voor de gemiddelde prijs van 176 euro.

Erg prachtig is deze vliegreis! Je vliegt eerst naar Madrid en vandaar uit naar Milaan. Zo kom je nog eens ergens! Je zegt vaarwel tegen je familie om 15:45 uur. De vlieggezel is Iberia en die zet je op de grond in Madrid om 18:10 uur. Tijd om een en ander te bekijken is aanwezig maar zorg dat je weer terug bent om 20:15 uur. Je vliegt nu Milaan tegemoet waar je aankomt om 22:15 uur. Per persoon en voor deze retourvlucht moet gemiddeld 330 euro op de toonbank worden uitgeteld. Regel het allemaal maar met een vliegticketaanbieder.

Venetië heeft een vliegveld met de naam Marco Polo. Ligt op 12 kilometer afstand. Venetië heeft nóg een vliegveld. Die ligt wat verderop en dat is Treviso. De laatste is niet zo groot en wordt vooral aangedaan door prijsvechters. Op Marco Polo stijgen en landen vliegtuigen van vele vliegtuigmaatschappijen binnen Europa.

Naar Venetië

Air France wil jou wel naar deze geweldige stad brengen. En je krijgt ook nog eens een tussenlanding. Dat is boffen voor die 260 euro gemiddeld per persoon en een retour natuurlijk. Om 07:25 uur verlaat je Amsterdam. Je landt op Charles de Gaulle om 08:50 uur. Een uurtje de tijd om lekker te ontbijten want een uur later, om 09:50 uur worden de motoren weer gestart. Dan wordt koers gezet naar Venetië waar je landt om 11:30 uur. Deze prima reis regel je natuurlijk via een vliegticketaanbieder.

Ook zo`n topper is deze reis naar Venetië maar dan via Londen. Je bent in goede vlieghanden met luchtvaartmaatschappij BMI. Vanaf Amsterdam naar Londen is nog geen half uur vliegen. Start om 07:20 uur. Je gaat Engels praten om 07:45 uur. Je hebt nu ongeveer drie uur om Londen lastig te vallen want om 10:40 uur wil het vliegtuig naar Venetië. Dat gaat uiteraard gebeuren want om 13:55 uur ben je er en geloof maar dat er een gondel voor je klaar ligt! Geweldige reis, je maakt wat mee hoor voor gemiddeld 420 euro per persoon en dat is ook nog eens retour. Door een vliegticketaanbieder te benaderen ben jij straks de gelukkige!

Je kunt natuurlijk ook via Wenen naar Venetië met Austrian. Deze vliegreis is te boeken via diverse vliegticketaanbieders. De prijs van deze supervlucht is per persoon en met retour gemiddeld, 178 euro. Amsterdam onder je om 16:45 uur. Wenen ziet jou aankomen om 18:45 uur. Je kunt even wat eten en drinken want je moet je gordel weer omdoen om 19:45 uur. `O sole mio` wordt een kwartier later voor je gezongen in een licht deinende gondel na de landing om 21:00 uur.