Vakantiehuizen Italië

Vakantiehuizen Italië

De huurprijzen van vakantiehuizen in Italië is van meerdere factoren afhankelijk. Het zal duidelijk zijn dat je in het hoogseizoen beduidend meer betaalt dan in andere seizoenen. Ook de grootte van het vakantiehuis speelt een rol. Een acht persoonshuis is natuurlijk duurder dan een vier persoonshuisje. Maar wanneer elk van de acht zijn deel betaalt dan huur je erg goedkoop. De plaats waar een vakantiehuis staat is ook medebepalend. Aan de kust van Italië zul je meer moeten betalen dan ergens in het binnenland. Er is echter zoveel aanbod dat er voor iedereen wel wat te huren is dat voldoet aan de door jouw gestelde eisen. Hieronder komen enkele bekende badplaatsen aan bod maar er zijn er nog veel meer. Ook aan de mooie meren zijn vele vakantiehuizen te huur.

Advertenties van onze partners

De voordelen van een vakantiehuis -In een vakantiehuis geniet je van de volledige vrijheid. -Je kunt net zo laat thuiskomen als je maar wilt. -In een vakantie huis zit alle comfort zoals je thuis gewend bent. Een grote keuken, een fijne badkamer, een eigen toilet, kleurentelevisie en enkele slaapkamers. -In de zwoele avond zit je op je eigen terras te genieten van je favoriete drankje. -Je hebt altijd wel wat te bekijken, vervelen zul je je nooit doen! -Je hebt alles bij de hand, gemakkelijk hoor zo`n campingwinkel en wat te denken van het mooie zwembad? -De zee is op enkele minuten loopafstand.

Nuttige informatie

Wanneer je hebt besloten een vakantiehuis in Italië te huren dan moet je dat dan ook zo snel mogelijk vastleggen. Waarom wachten tot morgen of tot de volgende week. Zul je net zien dat het laatste vakantiehuis aan iemand anders is verhuurd. Natuurlijk regel je je reisdocumenten. Laat wat dat betreft niks aan het toeval over. Zorg er ook voor dat je medicijnen bij je hebt voor de kleine ongelukjes zoals pleisters, aspirine, jodium en pillen tegen diarree. Zorg altijd dat je wat kleingeld bij je hebt. Pinnen kan bijna overal in Italië.

Waar tref je de meeste vakantiehuizen aan in Italië?

Natuurlijk in de buurt van de badplaatsen. Bekende badplaatsen zijn Rimini, Caorle, Lido Adriano, Marotta, Porto Garibaldi en Riccione. Natuurlijk zijn er nog veel meer.

Rimini heeft alles in huis voor een meer dan een perfecte vakantie. Geweldig strand en een lange boulevard. Zowel overdag als in de hete nacht is er van alles te beleven. Vervelen? Onmogelijk! Huur hier eens een vakantiehuis en geniet er maar van!

Caorle is eigenlijk een heel oud vissersdorpje maar inmiddels uitgegroeid tot een moderne badplaats. Hier een vakantiehuis huren is genieten van een onbezorgde vakantie.

Lido Adriano. Hier vind je alles wat een strandliefhebber wenst. Prachtig strand, vele gezellige restaurants en kroegen. Ook is hier veel te zien wat oude cultuur en geschiedenis betreft.

Marotta staat bekend om zijn mooie strand. En de vakantiehuizen staan er vlakbij. Ook het nachtleven is hier weergaloos en deze vakantie zul je nooit meer vergeten. Dus huur een vakantiehuis en ga het allemaal meemaken!

Porto Garibaldi is een schilderachtig dorpje. Maar er komen wel vele toeristen om het rijke Italiaanse leven mee te maken. In dit dorpje is voor elk wat wils en je vervelen komt hier beslist niet voor.

Riccione is één van de allerpopulairste badplaatsen van heel Italië. Het heeft de bijnaam `de groene parel`, en dat is niet voor niks. De omgeving is erg rijk aan natuurschoon. Het leven in deze badplaats gaat dag en nacht door. Zeker in de avond wordt er veel geflaneerd in het gezellige centrum. Iedereen wil kijken maar zeker ook bekeken worden. Huur maar eens in deze superbadplaats een vakantiehuis en laat je Italiaanse droom uitkomen.