Vakantie Frankrijk

Vakantie Frankrijk

Naar je vakantietijd leef je naar toe. Je weet inmiddels al waar je heengaat want je hebt al geboekt. Dat is slim. Jouw vakantie is geregeld en dat neemt niemand meer van je af. Je praat er uitgebreid over met je partner en met de kinderen. En die hebben er ook zo`n zin in! En je kinderen geef je toch alles of niet dan! Je voelt je gewoon een stuk lekkerder, een stuk gelukkiger nu je weet dat je straks geweldig gaat genieten. Je ziet alles dan ook een stuk positiever. Je zingt zelfs op je werk en jouw collega`s weten wel waarom. En de dagen gaan voorbij. In gedachten streep je elke dag door. Nog zoveel nachtjes slapen. Dat deed je ook toen je nog klein was, met Sinterklaas, nog zoveel nachtjes slapen en dan was het pakjesavond. In feite is die vergelijking helemaal niet verkeerd. Je hebt iets om naar uit te kijken, je kijkt in de toekomst die veel zal beloven. Want je hebt echt niks aan het toeval overgelaten. Alles en dan ook alles is in orde. En dan, eindelijk, de dag breekt aan, lang gewacht, toch gekomen! Je gaat vakantievieren.

Advertenties van onze partners

Op welke manier je gaat is niet zo belangrijk. Je gaat, dát is belangrijk. Je gaat vakantievieren en je stelt je er veel van voor. En niet alleen jij, ook je partner en de kinderen staan te popelen om nu eindelijk eens te vertrekken. En na een bepaalde tijd ben je aangekomen in de bestemming van je keuze. Je gaat allerlei dingen ondernemen waarover je al die lange tijd hebt gedroomd. En dromen zijn niet altijd bedrog, dromen komen wel zeker uit, als je er maar in gelooft. Je hoeft met veel dingen helemaal geen rekening te houden. Je leeft zoals het uitkomt. Dat is tenminste vakantievieren! Lekker uitrusten, lekker genieten van heerlijk eten en drinken, lekker genieten van je de kinderen die onbezorgd aan het spelen zijn. Je doet eventjes de ogen dicht en denkt hoe goed je het hebt. Dat waardeer je nu nog veel meer tijdens jouw vakantie. Je hoort je naam opeens. Je gaat met je kinderen in de zee zwemmen. Je kust je partner en je wandelt het warme water in. Even nog kijk je naar de zon, daarna voel je het water over je lijf gaan. Jonge jonge, dit is pas vakantievieren zoals je het helemaal had voorgesteld.

Er zijn weinig mensen die nog nooit in Frankrijk zijn geweest. Er zijn misschien nog wel mensen die dromen over een vakantie in Frankrijk. Het land behoort tot één van de best bezochte landen ter wereld! Miljoenen toeristen strijken hier jaarlijks neer. Of het nu in Parijs is of in Nice, in Bordeaux of Marseille, de toeristen komen er. Aan de westkust of aan de zuidkust, de toeristen komen er. In het oosten of in het noorden, je zult hier altijd toeristen tegenkomen. En er is zoveel te ondergaan in Frankrijk, zoveel te bewonderen, zoveel te ontdekken, zoveel waar te nemen, zoveel om oneindig lang van de genieten. Frankrijk geeft heel veel aan de toerist en doet dat ook graag. Je bent in elke seizoen welkom, in de zomer aan de kusten, in de winter in de wintergebieden. In de lente en herfst in Parijs, Nantes, Cannes en nog in veel meer plaatsen. Ga bijvoorbeeld eens naar Disneyland Parijs, kijk daarvoor eens op: De keuze die je zult maken zal altijd een goede zijn. En een volgende keer ga je voor heel iets anders. Zo leer je het land steeds beter kennen in al haar facetten. Vakantievieren in Frankrijk is een traktatie.

Ja, dat staat als een paal boven water. Naar Frankrijk gaan betekent verliefd worden op Frankrijk. Mooi toch, je hoeft je er echt niet voor te schamen hoor want je bent slechts één van de velen. Goed gevoel geeft je dat. En je wilt er steeds meer over te weten komen. Een boek lezen over Frankrijk geeft natuurlijk prima informatie maar er zelf heengaan is toch wel iets anders. En neem vooral je partner mee en de kinderen. Laat hen Frankrijk zien en ook zij zullen net zo enthousiast worden als jij bent. Ook zij zullen je volgen in jouw verliefdheid voor dit krankzinnig schitterende land. Wat te denken van een tweede huis, in Frankrijk, zoals al vele mensen vóór jou hebben gedaan. Die zijn ook verliefd geworden en wilden hun verliefdheid tonen. Jaaa, dat is natuurlijk het meest geweldige dat er is. Eerst vakantievieren in Frankrijk en als het zou kunnen een eigen optrekje daar. Dromen…hoezo, waarom zou dat niet kunnen. Natuurlijk kan dat wel. Praat er eens over met elkaar. Dan kun je nóg vaker naar jouw droomland toe, naar jullie droomland, dat willen julie toch zo graag! Dromen worden dan werkelijkheid, wat is het leven toch mooi zeg!