Vliegtickets Frankrijk

Vliegtickets Frankrijk

Schiphol Amsterdam was vroeger een militair vliegveld. Nu is het één van de modernste luchthavens van Europa. Het is ondermeer de thuishaven van Transavia, Martinair en KLM-Air France. De wegen naar en van Schiphol zijn uitstekend te noemen. Er is ruim voldoende parkeerplaats voor je auto. Het vliegveld is ook met de trein te bereiken.

Advertenties van onze partners

Charles de Gaulle is één van de belangrijkste vliegvelden. Niet alleen van Frankrijk maar ook van Europa. Er zijn drie terminals aanwezig en er worden per dag ongeveer 225.000 passagiers verwerkt. Het vliegveld is klaar om het allergrootste toestel te laten landen en stijgen, namelijk de Airbus 380.

Met de KLM vlieg je naar Parijs. De vlucht start om 06:45 uur vanuit Amsterdam. Voet op Franse bodem om 08:05 uur. Een goed begin van je dag want je bent er al vroeg in de ochtend. Deze vlucht is te koop bij diverse vliegticketaanbieders voor de gemiddelde prijs van bijna 270 euro en je mag ook nog terugvliegen voor dat geld.

De Duitse vliegmaatschappij Lufthansa brengt je naar Parijs, Charles de Gaulle maar dan via Frankfurt. Deze aangename vliegtrip start om 07:05 uur. Aankomst om 08:15 uur. Even de Duitse taal spreken want om 09:05 uur brullen de motoren weer. Je zet koers naar Charles de Gaulle. Het hele vliegveldpersoneel verwelkomt je om 10:15 uur. Vliegticket is te bemachtigen bij diverse aanbieders. Gemiddelde prijs voor deze retourvlucht is ietsjes boven de 300 euro per persoon.

Vanuit Amsterdam met Czech Airlines via Praag naar Charles de Gaulle. Jonge jonge, wat een feest zeg. Vertrek om 09:25 uur. In Praag staat iedereen op de banken om je te zien om 10:50 uur. Ruime tijd om de stad te feliciteren met jouw bezoek. De motoren brullen van plezier om 13:05 uur. Om 14:55 uur stoppen ze ermee op het vliegveld in de buurt van Parijs. Gemiddelde prijs is nog geen 290 euro. De zeer gewilde vliegticket is te koop bij diverse vliegticketaanbieders. Uiteraard is het allemaal per persoon en een retourvlucht.

Le Bourget is van 1914. Op dit vliegveld landde de nog steeds legendarische Charles Lindbergh in 1927. Zijn toestel had de naam Spirit of St. Louis. Het vliegveld heeft drie start- en landingsbanen.

Orly is het tweede vliegveld van Parijs. Vooral voor nationale vluchten en chartermaatschappijen. Stamt uit 1932.

Ook met de KLM vlieg je comfortabel naar dit vliegveld bij Parijs. Je maakt een leuk omwegje via Londen. Vertrek uit Nederland om 10:40 uur. Een kwartier later ben je al op Brits grondgebied namelijk om 10:55 uur. Het verblijf duurt iets langer dan een uur. Om precies 12:00 uur zie je het asfalt wegzakken. Je vliegt nu keihard naar Orly waar je aankomt om 14:20 uur. Een gemiddelde prijs van 1035 euro per persoon en weer terug. Een ticket voor deze reis is verkrijgbaar via vliegticketaanbieders.

Voor Air France wordt deze vlucht een thuiswedstrijd. Zwaai maar naar Amsterdam om 09:20 uur. Ja, echt, je vliegt naar Nice en daar kom je aan om 11:25 uur. Je kunt snel door Nice vliegen want je hebt maar een uurtje de tijd. Loeiende motoren om 12:35 uur. En meteen naar Orly. Franse bodem om 14:00 uur. Leuk hoor zo`n vliegtripje. De gemiddelde prijs die je hiervoor moet betalen is 1075 euro en zo`n vliegticket is te koop bij verschillende vliegticketaanbieders. Natuurlijk retour en per persoon.

Ook de Duitse luchtvaartmaatschappij Air Berlin staat te dringen om jou naar Parijs te brengen. Maar eerst wordt Dusseldorf aan je voorgesteld. Het feestje begint in Amsterdam om 14:40 uur. Alle Duitsers klappen in de handen wanneer zij jou zien in Dusseldorf om 15:35 uur. Zo snel willen zij je niet laten gaan want je wordt pas toegelaten in het vliegtoestel om 18:40 uur. Om 19:55 uur staan de Fransen op je te wachten. Interessante vlucht die verkrijgbaar is bij diverse vliegticketaanbieders. De gemiddelde prijs van dit meesterwerk is 985 euro per persoon en je mag ook weer terug.

Toulon ligt aan de zuidkust. Hier komen meer de prijsvechters. Het vliegveld wordt vaak aangedaan door kleinere vliegtuigen. Wil je piloot worden dan kun je hier een volledige opleiding krijgen. Air France vliegt je helemaal naar het zuiden van Frankrijk maar doet er nog twee verrassingen bij. Let goed op! Je verlaat de Nederlandse hoofdstad om 07:00 uur. Lekker vroeg en dat moet ook want er is nog een lange weg te vliegen. Om 07:15 uur ben je al in Londen. Snel brood, koffie en een peuk want om 08:00 uur vlieg je de lucht in om koers te zetten naar Parijs. Daar kom je dan aan om 10:15 uur. Eindelijk een royale pauze want je wordt weer welkom aan boord geheten om 13:30 uur. Om 14:50 uur kom je aan in het zuiden, in Toulon. Prachtige vlucht hoor! Gemiddelde prijs van 1155 euro. Aan te schaffen bij diverse vliegticketaanbieders. Vanzelfsprekend een retourvlucht en de prijs is per persoon.

Bordeaux is het zesde vliegveld van Frankrijk. Jaarlijks worden er ruim 3 miljoen passagiers verwerkt. Elk uur vertrekt er tenminste één vliegtuig naar Parijs. De KLM is hier een graag geziene gast.

Air France wil je meteen wel wegbrengen maar dan wel via Parijs. Om 13:40 uur verlaat je Amsterdam. Op Charles de Gaulle om 14:55 uur. Ruim een uur de tijd om even te relaxen want om 16:00 uur zet het vliegtuig de koers naar Bordeaux. Aankomst om 17:15 uur. Natuurlijk een retourvlucht en de gemiddelde prijs per persoon is 750 euro. Het vliegticket is tegen betaling af te halen bij diverse vliegticketaanbieders.

De KLM rent in één gang van Amsterdam naar Bordeaux. Vertrek in de avonduren om 20:30 uur. Vliegtijd is bijna twee uur want de aankomst op Franse bodem is gepland om 22:20 uur. Vliegticket bijna gratis te krijgen bij enkele vliegticketaanbieders. Deze retourvlucht per persoon kost gemiddeld 770 euro.