Vakantiehuizen Frankrijk

Vakantiehuizen Frankrijk

Een vakantiehuis huren in Frankrijk is een genot. Dat is gewoon geweldig, waar je ook heengaat.Je kunt naar de westkust of naar het zuiden naar de kust aan de Middellandse Zee. Ook rond de grote steden en in het immens grote binnenland zijn vakantiehuizen te huur. Je kunt voor één week gaan maar een langer verblijf is uiteraard mogelijk. Het aanbod van vakantiehuizen is gigantisch. Het voordeel is dat de huurprijs erg gunstig is. De prijs in juli en augustus ligt aanmerkelijk hoger dan in het voor- of naseizoen. De genoemde prijzen zijn daarom onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Advertenties van onze partners

Waarom een vakantiehuis huren?

Een vakantiehuis wordt je tweede huis voor de tijd dat je huurt. Je hoeft van huis uit niet veel mee te nemen. Een vakantiehuis is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Je kunt je rustig douchen, er is een toilet aanwezig en je hebt enkele slaapkamers. Een keuken met alle apparatuur natuurlijk. Voor de deur heb je je eigen terras. En dat alles maakt een verblijf zo fijn. Een vakantiehuis staat altijd op de allerbeste vakantieparken. Deze liggen óf vlak aan zee óf in een schitterend natuurgebied. Voor iedereen is er het juiste vakantiehuis

Enkele voorbeelden

In het voorgebied van de Alpen ligt Massignieu de Rives. Daar is een schitterende camping en heeft 5 sterren. Een fijn zwembad, een eigen privé-strand en vele andere faciliteiten zorgen dat deze camping je een fijn verblijf garandeert. In het vakantiehuis zit alles wat er in moet zitten. De prijs per week ligt rond de 430 euro. Je kunt met acht mensen terecht.

Aan de Cote d`Azur, in het plaatsje Sainte Maxime kun je een vakantiehuis huren voor vijf personen. Bij elk vakantiehuis is een tuin aanwezig dus erg veel privacy. De prijs per week ligt rond de 560 euro. Je bent vlak bij het strand, en wat voor strand, een topstrand zeg maar rustig. De vakantiehuizen zijn supermooi ingericht.

Wil je met achttien personen naar Frankrijk en royaal wonen, dat kan. In Souillac in de Dordogne. Je wordt niet door andere mensen gestoord. Een klasse 5 sterren vakantiehuis. Prijskaartje van 2400 euro per week. Deel dat maar eens door achttien, wat betaal je dan?

Aan rivier de Dourdou staat jouw vakantiehuis. Het park is niet erg groot maar wel geweldig! Je ziet alleen maar bomen en de allermooiste bloemen. Een natuurweelde. Er kunnen maximaal vier personen genieten van alle het goede. De prijs zal zo rond de 230 euro per week liggen.

In Argeles sur Mer staan vele vakantiehuizen in de buurt van de Middellandse Zee. Het strand is niet alleen lang, zo`n zeven kilometer maar het is, en wordt, voortreffelijk onderhouden. Het park ziet er ook erg uitnodigend uit en heeft alles wat een park moet bieden vandaag de dag. Maximaal vier personen betalen ongeveer 240 euro voor een verblijf van een week.

In het gebied de Gironde, in Le Verdon sur Mer staat een vakantiehuis helemaal klaar voor vier personen. De plaats ligt aan de Atlantische Oceaan. Je hoeft maar twee kilometertjes te lopen en je kijkt je ogen uit! Wat een mooi strand, en, je kunt rustig een plek onder de zon uitzoeken. De prijs voor een weekverblijf op dit prachtige vakantiepark is 225 euro.

Voor de echte natuuraanbidder is dit de speld in de hooiberg. Lang gezocht en toch gevonden dit Residence Claire Rive. Je vakantiehuis staat op enkele honderden meters afstand van rivier de Lot. Het vakantiepark ligt in het gebied Prayssac. Het geheel staat middenin de schitterende wijngaarden en er zijn vele bossen in de buurt. Je kunt met zes mensen in het vakantiehuis bivakkeren en dat voor 230 euro in de week.

Aan de zuidwestkust van Frankrijk ligt Saint Julien en Born. In het indrukwekkende gebied Les Landes. Optimaal genieten van het superstrand maar ook van de werkelijk schitterende omgeving. Alles aanwezig voor de watersporter en voor de natuurmens. Met vier mensen mag je genieten van dit alles voor 250 euro voor een week.

Nuttige informatie

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, zorg dat je alle documenten in orde hebt. Hou ook rekening dat je misschien een borgsom moet betalen. Behandel je vakantiehuis alsof het je eigen huis is, en zo is het eigenlijk ook voor een periode. Ga geen dingen doen waar je later spijt van krijgt. Natuurlijk mag er gedronken worden, je hebt tenslotte vakantie. Doe het met mate! Een supervakantie en een supervakantiehuis toegewenst!