Lastminute Frankrijk

Lastminute Frankrijk

Korting tot 60 procent is mogelijk bij het boeken van een lastminute reis. Jaaa, je hebt het zeker goed gelezen, een korting tot wel 60 procent. Maar hoe kan dat dan en geldt die superkorting ook voor jou? Een lastminute reis wordt aangeboden door vakantieaanbieders. Toch komt het voor dat een reis niet is verkocht. Dat betekent bijvoorbeeld dat in het vliegtuig een stoel onbezet is. Op de plaats van aankomst zal in het hotel ook een kamer onbezet blijken. Dat levert geen winst op. Om nu toch die vliegtuigstoel bezet te krijgen evenals die hotelkamer, gaat een aanbieder stunten met de prijs. Op deze manier ontvangt de aanbieder tenminste nog wat geld. En dat is natuurlijk uiterst gunstig voor degene die juist met dat vliegtuig mee wilde gaan en naar dat hotel. Hier komen dus twee partijen samen. De reisaanbieder en jij. Er wordt een financieel voorstel gedaan en dat accepteer je of niet. Doe je het, dan is die reis voor jou. Doe je het niet, dan gaat beslist iemand anders met jouw goedkope reis er van door. Er gaan heel veel lastminute reizen naar Frankrijk. En je kunt alle kanten uit. Naar de Franse kusten, naar de Franse bergen, naar de Franse wintersportgebieden en naar de Franse steden. Een overweldigend aanbod en de keuze is aan jou!

Advertenties van onze partners

Nadelen

Buiten het feit dat je dus erg goedkoop uit bent kleven er ook weer nadelen aan. De andere kant van de medaille zeg maar.
-Je kunt niet snel een lastminute reis krijgen in de zomer.
-Je kunt soms pas enkele dagen van tevoren boeken. Mag je hopen dat je eventuele partner ook vrij kan zijn. Met schoolgaande kinderen is het ook erg moeilijk om buiten het hoogseizoen te gaan.
-De keuze is niet natuurlijk niet groot.

Voordelen van het voor- of naseizoen

-Natuurlijk zijn de prijzen een stuk lager.
-In het voorjaar begint de natuur weer tot leven te komen dus extra genieten.
-In het najaar zie je hoe de landschappen van kleur veranderen, prachtig om dit te zien.
-Voor degene die niet zo van drukte houdt zijn dit de ideale seizoenen.
-In deze seizoenen is de warmte nog niet zo nadrukkelijk aanwezig. De temperatuur, zeker op de stranden, is meer dan aangenaam.
-Je hoeft niet bang te zijn dat je geen plaatsje zult vinden op een strand, ruimte genoeg!
-Als je houdt van ruige strandwandelingen met storm en regen in het gezicht, dan loop je hier voortreffelijk.
-Vooral oudere mensen vinden het fijn om in deze seizoenen te gaan. Minder lawaai en minder drukte.

Nadelen

-Het kan zijn dat alle gelegenheden en zo meer nog niet zijn geopend.
-Het weer is niet zo optimaal als in de zomer. Een verregende dag kan makkelijk.
-Als je van drukte houdt dan moet je niet in deze seizoenen gaan. Juli en augustus zijn dan beter voor jou geschikt.
-Voor de jeugd zijn dit niet de beste seizoenen. Het is minder druk en sommige uitgaansgelegenheden zullen nog niet geopend zijn.

Belangrijke informatie

Bij een lastminute reis moet je soms erg snel beslissen. Zorg daarom dat je altijd reisvaardig bent. In principe zou je meteen kunnen vertrekken. Maak duidelijke afspraken met je eventuele partner, zorg dus dat je samen vrij bent om te gaan. Hou er rekening mee dat het weer toch anders kan worden dan je had gedacht. Dat geeft niks, je kunt er met je kleding rekening mee houden. Het kan ook zomaar zijn dat er winkels en andere gelegenheden nog niet zijn geopend. Alles bij elkaar, een superfijne lastminute reis toegewenst!