Goedkope vakantie Portugal

Goedkope vakantie Portugal

Niemand wil teveel betalen voor zijn of haar vakantie, waarom zou je…Je wilt altijd zo goedkoop mogelijk vakantie gaan vieren, ook in Portugal. Maar wat zijn de mogelijkheden, hoe ga je er heen en waar kun je het best én goedkoopst verblijven.

Mogelijkheden

De eerste mogelijkheid voor een goedkope vakantie is een alles inclusief reis. Wat houdt dat nu eigenlijk in, waar ben je dan aan toe. Bij dit type reis betaal je één bedrag. En in dat bedrag is alles inbegrepen. Het begint met de vliegreis. Je moet wel op eigen kosten naar het vliegveld van jouw keuze gaan. De vliegreis zit in het eenmalige bedrag. Op een vliegveld in Portugal aangekomen, dan zal er gratis vervoer voor je klaarstaan die je naar je hotel brengt. Jouw hotelkamer is ook gratis. Je kunt je tijdens je verblijf elke dag genieten van een vorstelijk ontbijt, een luxe lunch en een koninklijk diner. Dorst zul je zeker niet lijden want bijna alle drankjes zijn ook gratis. Je mag verder gebruik maken van het zwembad en van het strand dat bij het hotel hoort. Makkelijker kan niet. Na je vakantie word je weer met de bus of taxi naar het vliegveld gebracht en dat is ook gratis. Dat geldt ook voor de terugvlucht naar het vliegveld van vertrek. De kosten vanaf het vliegveld naar huis zijn weer wel voor jouw rekening.

Advertenties van onze partners

Tweede mogelijkheid voor een goedkope vakantie in Portugal is een lastminute reis. Stukken goedkoper dan een standaardreis maar wel dezelfde vakantieomstandigheden. Een nadeel is wel dat je dan niet in het hoogseizoen kunt gaan naar Portugal. Vaak zijn deze reizen in de lente of in de herfst. In die periode kun je dan ook een alles inclusief reis boeken dus ben je nóg goedkoper uit!

Andere vervoermogelijkheden

Met een speciale jongerenreis. Dat is dan vaak reizen met de bus. Erg goedkoop maar je bent wel behoorlijk lang onderweg. Een andere optie is met de trein. Ook dan ben je relatief goedkoop in Portugal maar de reis heeft ook zeker zijn tijd nodig. Wat veel jongelui doen is naar Portugal gaan met de auto. Een slimme, gezellige én goedkope manier en als je dan ook nog eens gaat met vrienden en vriendinnen,dan ben je spotgoedkoop uit. De laatste mogelijkheid is met een vliegtuig. Je bent er dan wel lekker snel en je kunt een hotel, kamer, camping, vakantiehuis of appartement huren.

Op welke manier kun je de vakantie doorbrengen?

Een fijne manier om alles mee te kunnen maken is kamperen. Er zijn vele campings aanwezig, vooral aan de kust van de Atlantische Oceaan en van de Middellandse Zee. Ook verder van de kust af, zeg maar meer het binnenland in, zijn campings te vinden. De binnenlandse campings liggen vaak in de prachtigste natuurgebieden. Op een camping verblijven is lekker goedkoop en toch zul je alles optimaal beleven. Een ander prima alternatief is met meerdere personen een vakantiehuis huren. En met des te meer mensen, des te gezelliger en nóg weer goedkoper. Ook vakantiehuisjes zijn er genoeg te huur. Zij liggen vaak op loopafstand van de zee en vlakbij het centrum van je verblijfplaats. Ben je meer op je rust gesteld dan kun je een vakantiehuis huren iets verder van alle drukte af. De vakantiehuizen zijn erg goed en comfortabel. Vaak heb je er een supergroot terras bij en een eigen zwembad.

Hoe kom je nu aan een goedkope reis?

Als je weet of als jullie weten waar je wilt verblijven dan moet je informeren wat voor jou of voor jullie de beste mogelijkheden zijn. Leg alle uitkomsten eens naast elkaar en neem dan je uiteindelijke beslissing. Struin de reisbureau`s eens af, zij willen je graag helpen. Raadpleeg het internet. Er zal dan een juiste keuze voor je of voor jullie uit de bus rollen. Naar Portugal maar dan zo goedkoop mogelijk. Veel plezier toegewenst met het uitzoeken en een fijne goedkope vakantie in Portugal.