Vliegtickets Oostenrijk

Vliegtickets Oostenrijk

Oostenrijk heeft best wel een aantal vliegvelden. Van hele grote tot meer regionale. De prijzen die genoemd worden zijn slechts een indicatie. Men kan er daarom geen rechten aan ontlenen. Dat geldt ook voor de vertrek- en aankomsttijden. Prettige vlucht!

Schiphol/ Amsterdam

Schiphol Airport is de thuishaven van vliegtuigmaatschappijen zoals de KLM, ArkeFly, Martinair en Transavia. Het vliegveld behoort tot de top vijftien wat betreft het verwerken van passagiers ter wereld. Ook behoort het tot de één van de grootste luchthavens van Europa. Er zijn maar liefst zes banen te gebruiken en dat is erg veel. Verder is het vliegveld heel makkelijk bereikbaar met de auto en met de trein.

Advertenties van onze partners

Graz

De naam van het vliegveld in Graz heet Thalerhof Airport. Er zijn drie banen en de langste is 3000 meter.Een leuke vlucht is die van Amsterdam naar Graz via Frankfurt. Je vertrek is vanaf Amsterdam om 09:50 uur. Je vliegt met Lufthansa, vandaar dat je een tussenlanding maakt in het Duitse Frankfurt. Daar ga je dan ook landen om 11:00 uur. Tijd voor een lekkere lunch want je gaat weg uit Duitsland om 12:35 uur. Dan is het één streep naar Graz waar je aankomt om precies 14:00 uur. Dit ticket is verkrijgbaar bij diverse vliegtickets aanbieders. De prijs ligt rondom de 490 euro per persoon en uiteraard is het een retourvlucht.

Met Austrian vlieg je eerst naar Wenen en daarna naar Graz. Ook weer vanaf Schiphol en vertrekken om 20:10 uur. In de superstad Wenen om 22:00 uur. Eventjes tijd voor een bakkie koffie want om 22:40 uur ga je weer de lucht in. Aankomst in Graz om 23:15 uur. De prijs per persoon voor deze retourvlucht is ongeveer 775 euro. Belangstelling voor dit ticket…ga dan naar één van de vele vliegtickets aanbieders.

De KLM brengt je ook naar Graz maar deze keer via München. Een vaarwel vanaf Amsterdam om 12:20 uur. Aankomst in München om 13:45 uur. Even een royale pauze want om 15:00 uur gaat het vliegtuig de lucht weer in om te landen in Graz om 16:00 uur. Ook dit ticket is te verkrijgen via de vliegticket aanbieders. Prijs voor deze retourvlucht en per persoon is ongeveer 1775 euro. Innsbruck Is het grootste vliegveld van west- Oostenrijk. Ligt in de buurt van Tirol. Vooral in de wintermaanden komen hier heel veel wintersporters aan. De naam van het vliegveld heet Kranebitten Airport.

Met de Nederlandse KLM vlieg je naar Innsbruck via Wenen. Het vliegtuig kiest het luchtruim om 07:00 uur vanaf Schiphol. Om 08:50 uur ben je al in Wenen. Royaal de tijd om te eten,te drinken en om Wenen even te bezoeken want pas om 15:00 uur ga je verder. Om 16:00 uur kom je aan in Innsbruck. Leuke trip hoor voor ongeveer 450 euro. Dit ticket is bestellen via diverse vliegticket aanbieders en natuurlijk per persoon en het is een retourvlucht.

Met Lufthansa vlieg je ook naar Innsbruck en dan via Frankfurt. Dag Amsterdam om 09:50 uur. In Frankfurt om 11:00 uur. Een goed uur later, om 12:05 uur kom je aan in Innsbruck. Interessante vlucht die per persoon ongeveer 475 euro kost en uiteraard is het een retourvlucht. Dit ticket is verkrijgbaar bij diverse vliegticket aanbieders.

Amsterdam naar Wenen. Van Wenen naar Innsbruck. Met Austrian. Vertrek om 10:30 uur. Om 12:30 uur ben je in Wenen voor de Weense wals. Om 13:40 uur is jouw dansfeestje voorbij want dan vlieg je alweer weg. Aankomst in Innsbruck om 14:55 uur. De prijs is ongeveer 600 euro. Het is een retourvlucht en is per persoon. Enkele vliegtuigticketaanbieders bieden je deze vlucht aan.

Klagenfurt

Het vliegveld is niet zo erg groot. Het ligt in de provincie Karinthië. De naam van het vliegveld luidt Airport Klagenfurt /Wörthersee.

Met Swiss vlieg je wel heel leuk hoor. Je hebt maar liefst twee tussenlandingen! In Zürich en in München. Je vliegende start is vanaf vliegveld Schiphol om 14:55 uur. Naar Zwitserland, leuk want daar kom je ook niet elke dag. Je landt daar om 16:20 uur. Bijna een uur om koffie te drinken en een broodje te eten want om 17:10 uur verlaat je Zürich weer. Je vliegt nu naar München en daar kom je aan om 18:05 uur. Een vet uur later ga je daar ook weer weg om nu definitief koers te zetten naar Klagenfurt. Daar kom je aan om 20:20 uur. Je middag is uiterst gevuld. Deze schitterende vliegtocht kost je ongeveer 1700 euro maar daar heb je dus wel wat voor. Per persoon en het is een retourvlucht. Natuurlijk heb je interesse dus bestellen via de bekende vliegticket aanbieders.

KLM is nu jouw vervoerder die je vliegt naar Klagenfurt via München. Uiteraard vanaf Amsterdam en dat vanaf 12:20 uur. Om 13:45 uur ben je al in München. Een vrij lange onderbreking want om 15:40 uur verlaat je definitief München. Slippende vliegtuigwielen om 16:45 uur want dan land je in Klagenfurt. Mooie vlucht en die kost je ongeveer 1775 euro. Een retourvlucht en per persoon. Ticket is te bestellen via diverse vliegticket aanbieders.

Een keigave vlucht met twee tussenlandingen is die van de Belgische vliegmaatschappij SN Brussels Airlines. Vanuit Amsterdam vertrek je om 12:00 uur. In de Belgische hoofdstad om 12:55 uur. Ruim de tijd voor een verkenning van de stad want pas om 16:15 uur zet je vliegtuig koers naar München. Daar kom je vervolgens aan om 17:40 uur. Om 19:15 uur verlaat de het Belgisch grondgebied en vlieg je naar Klagenfurt. Je wordt daar van harte welkom geheten om 20:20 uur. Retour natuurlijk en de vlucht kost je per persoon rondom de 1825 euro. Een ticket voor deze mooie lange vlucht is te verkrijgen bij enkele vliegticket aanbieders.

Linz

Het vliegveld heeft twee banen waarvan de langste 3000 meter is. De officiële naam is Horsching Airport. Wordt vooral gebruikt voor mensen die snel naar Linz willen. Het is geen groot vliegveld en erg gemakkelijk bereikbaar.

Lufthansa is jouw vlieggezelschap voor de reis naar Linz maar dan met een extra landing in Frankfurt. Vaarwel Amsterdam om 14:40 uur. Aankomst in Frankfurt om 15:50 uur. Je hebt bijna een uur de tijd om bij te tanken want om 16:45 uur vlieg je weg en dan is het vliegen naar Linz waar je aankomt om 17:45 uur. Retourvluchtje en dit kost je per persoon ongeveer 540 euro.

Een Oostenrijkse aangelegenheid is deze vlucht vanaf Schiphol met vliegtuigmaatschappij Austrian. Voordat je in Linz aankomt zeg je nog even gedag in Wenen. Jouw vertrek staat gepland om 16:45 uur. In Wenen om 18:45 uur. Weer een wals en daarna in het vliegtuig want om 20:25 uur is het uit met de danspret. In Linz ben je dan om 21:10 uur. Ticket te bestellen via diverse aanbieders. De prijs van deze retourvlucht kost je per persoon ongeveer 770 euro.

De Zwitsers hebben ook wel belang om jou weg te brengen naar Linz. Dan vlieg je met Swiss. En je krijgt maar liefst twee tussenlandingen dus het wordt de vliegreis van je leven. Vliegende start is vanuit de Nederlandse hoofdstad om 09:45 uur. Om 11:10 uur ben je alweer in Zürich. Lekker winkelen, want eten en drinken want je gaat pas weer weg om 13:25 uur. Je vliegt nu naar München en daar word je opgewacht om 14:20 uur. Nu echt wel de tijd voor een stevig bezoek want om 18:50 uur zit je weer in je vliegtuigstoel. Eindelijk vlieg je nu naar Linz waar je aankomt om 19:35 uur. Deze gigareis kost je ongeveer 1650 euro maar dan ben je wel van de straat. Ticket te bestellen via diverse vliegticket aanbieders. Prijs is per persoon en het is een retourvlucht.

Wenen

Ligt iets zuidoost van Wenen af op ongeveer 20 kilometer. De naam van het vliegveld is Schwechat Airport. Wordt ook vaak Wenen Airport genoemd. Er komen jaarlijks tegen de 20 miljoen passagiers dus mag met recht een erg groot vliegveld worden genoemd.

Vliegmaatschappij Austrian vliegt je rechtstreeks van Amsterdam naar Wenen. Je vertrekt uit de hoofdstad om 20:10 uur en om 22:00 uur ben je er al. Rond de 390 euro kost deze retourvlucht per persoon. Deze rechtstreekse vliegknaller is te bestellen bij diverse vliegticket aanbieders.

Croatia Airlines heeft er ook wel interesse in om jou een aangename vlucht te bezorgen naar de Oostenrijkse hoofdstad. Om 11:20 uur ga je weg uit Amsterdam. Je gaat natuurlijk eerst naar Zagreb alwaar je om 13:10 uur aankomt. Mooi even de tijd om je te vermaken want pas om 15:25 uur is de koers uitgezet naar Wenen. Daar zul je arriveren om 16:25 uur. Je kunt dit ticket krijgen bij één van de bekende aanbieders. De prijs per persoon en voor ook weer terug ligt rond de 445 euro.

Natuurlijk wil Air France niet achterblijven en biedt je de volgende vlucht aan met tussenlanding in Parijs. De prijs is per persoon en voor ook weer terug en is rondom de 345 euro. Wat krijg je allemaal? Je vertrekt vanaf Schiphol om 16:50 uur. Om 18:05 uur ben je op vliegveld Charles de Gaulle. Eventjes rondkijken is geen probleem want je gaat weer weg uit Frankrijk om 19:10 uur. De koers is nu naar Wenen en daar kom je dan aan om 21:15 uur. Leuke vlucht hoor. Ticket verkrijgbaar bij verschillende vliegtuigticket aanbieders.

Tenslotte wil Swiss je ook wel wegbrengen maar dan even over Zwitserland. Je gaat om 14:55 uur weg uit Amsterdam. In Zürich ben je dan om 16:20 uur. Altijd wel tijd voor een hapje en een drankje want om 17:05 uur verlaat je met gierende motoren Zwitserland. Wenen rekent op je om 18:25 uur. Retour en per persoon moet je gemiddeld 320 euro betalen. Ticket te bestellen via enkele ticket aanbieders.