Campings Oostenrijk

Campings Oostenrijk

Oostenrijk staat wijd en zijd bekend om zijn campings. Het zijn er echt honderden en de ene is nóg mooier en luxer dan de andere. De meeste campings liggen in de regio Tirol. Vele toeristen gaan naar al deze campings om te genieten. Om te genieten van de meer dan indrukwekkend imposante natuur en van de gastvrijheid van het land en van de bevolking. Hier volgt slechts een klein deeltje van het grote totale aanbod. De prijzen zijn bewust buiten beschouwing gelaten. Je kunt altijd informatie opvragen bij je keuze van je camping. Veel plezier toegewenst!

Advertenties van onze partners

Campings

Een fijne ideale camping is camping Schwartzsee. Ligt in de regio Tirol en in de plaats Kitzbühel. Een prachtige streek waar je eindeloos en grandioos kunt genieten van het landschap. Alles wat je wilt is aanwezig. Zo is er een zwembad, een kampwinkel, een restaurant, een sauna en een solarium. Je kunt ook midgetgolf spelen. Een verblijf op deze camping zal je zeker goed doen. Het adres is Reitherstrasse 24.

Ook in Tirol maar dan in de plaats Aschau ligt camping Aufenfeld. Ook op deze camping is alles wat een kampeerder nodig heeft. Een supermarkt, een sauna een solarium en een restaurant. Tevens kun je daar paardrijden, tennissen en zwemmen in het eigen zwembad. Een camping die bekend staat om de gezelligheid dus hier moet je zijn. Het adres is Distelberg 1.

Camping Eurocamp ligt ook in Tirol en wel in de plaats Kössen. Een schitterend verblijf met alle toeters en bellen. Je zult je geen seconde vervelen want de camping heeft vele zaken die een prettig verblijf zal garanderen. Tennissen en sporten kun je daar uitgebreid doen. Ook heeft de camping een disco. Een fijne camping, ook voor kleine kinderen. Wil je erheen…het adres is Kranebittau 18.

Seeblick Toni- Brantlhof ligt in de regio Tirol en in de plaats Kramsach. Je kunt in de prachtige omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Er is ook een kiezelstrand aanwezig. Verder biedt de camping veel vertier dus dat zit wel goed. Het enige adres is Moosen 46.

Terrassencamping Ossiach is de naam van deze camping die in de plaats Ossiach ligt. Deze plaats ligt in regio Karinthië. Het fijne aan deze camping is dat er een zandstrand aanwezig is. Daar kun je je dus goed vermaken. De camping is erg geschikt om met het hele gezin naar toe te gaan. Er is zelfs een kinderoppas. Een discotheek zul je hier ook aantreffen en er is veel live- muziek te horen. Het enige adres is Ostriach 67.

Camping Seecamping Berg- Hof ligt aan het water. Een uiterste moderne camping met alle denkbare faciliteiten. Prima camping waar je graag weer eens naar toe zult gaan. Jong en oud hebben het hier geweldig naar hun zin en dan mag een discotheek natuurlijk niet ontbreken. De camping ligt in de plaats Villach- Landskron in de regio Karinthië. Het adres is Süduferstrasse 241.

Een heuse topper onder alle supercampings is camping Seecamping Gruber. Het is schitterend gelegen aan de Attersee dus je kunt hier de watersport wel beoefenen. De camping is voorzien van alle gemakken. Vanuit de camping kun je aangename fietst- of wandeltochten maken. Alles bij elkaar is het een machtige camping en daar willen de toeristen graag heen. Gelegen in de plaats Nussdorf am Attersee in de regio Oberösterreich. Als je nu nóg geen interesse hebt…adres is Dorfstrasse 63.

Camping Lampenhäusl is rijk voorzien van de fijnste kampeergemakken. Ligt in de regio Salzburg in de plaats Grossglockner. Je zit vlakbij de bossen en vlakbij de bergen en dus vanzelfsprekend dat er uitzichten zijn waar je stil van wordt. Ga er maar eens heen. Het adres van deze parel is Glocknerstrasse Z15. Je mag ook een huisdier meenemen.

Over een mooie camping gesproken…camping Erlengrund. Is ook het hele jaar open. Je krijgt hier een uitzicht aangeboden op het hooggebergte en op het kuuroord Bad Gastein. Op de camping zit naast alle gemakken een verwarmd zwembad. Heerlijk in de winter natuurlijk! Het is een fantastische camping voor jong en oud en de natuur geeft hier heel veel. Het adres is Erlengrundstrasse 6 en ligt in de plaats Bad Gastein dat op zijn beurt weer in de regio Salzburg ligt.

Een rustige camping in de regio Oberösterreich in het plaatsje Unterach is de Inselcamping. Alles wat er moet zijn op een camping is er maar verder is het erg eenvoudig ingericht. Deze camping ligt erg vlakbij de bossen en bergen. De uitzichten die je aangeboden krijgt zijn zo imposant dat je die nooit en te nimmer zult vergeten. Het adres is Unterburgau 37 in Unterach.

In de regio Niederösterreich, in het plaatsje Rastenfeld ligt Seecamping Ottenstein. De camping is meer bedoeld voor natuurliefhebbers want buiten een kampwinkel en een bar zijn er weinig extra`s. De camping ligt in de buurt van bos en water. Het juiste adres is Ottenstein 5