Uitgaan Zuid-Holland

Uitgaan Zuid-Holland

Heb zal natuurlijk niet verbazen dat er veel uitgaansgelegenheden zijn in Zuid-Holland. Enkelen zullen nu kort worden beschreven. Een bekend café in Vlaardingen is Café de Waal in de Waalstraat 78. Lekker eten en drinken voor normale prijzen is hier nog heel gewoon. Ga het zelf maar eens onderzoeken mocht je in de buurt zijn. Een echte bruine kroeg kom je tegen in Rotterdam in de Geldersekade 1C. De naam zul je nooit meer vergeten, Café `t Bolwerk. Geweldig eten, drinken, bijkletsen en gewoon rustig uitgaan. Een sfeervol tent!

Advertenties van onze partners

Om je maag te vullen moet je eerst eens naar restaurant De Oude Haven gaan in Ridderkerk. Topeten, topprijs en topbediening staan tot je beschikking. Prima hoor en je wilt weten waar het gaat gebeuren…Havenhoofd 1. Een restaurant in Heenvliet is De Hoecksack. Een eetgelegenheid waar je in alle rust optimaal kunt genieten van eten en drinken. Het is een bekend restaurant en dat is niet voor niets. Zeer prettige bediening, sfeervol en normale prijzen doen de rest. In Alphen aan de Rijn vind je ongetwijfeld discotheek Het Kasteel. Zeker op elke zaterdagavond barst hier het muziekgeweld los. Helemaal uit je bol gaan doe je in de Concertweg nummer 1.

In Ouddorp hoor je vanzelf wel de muziek afkomstig uit discotheek De Kreek. Tijdens je zomervakantie in Zuid-Holland is er elke avond wel wat te beleven. Niet verder zoeken hoor. Je gaat gewoon naar Boompjes 7.