Uitgaan Noord-Brabant

Uitgaan Noord-Brabant

Als er één provincie in Nederland is waar je knettergoed uit kunt gaan dan is het wel in Noord- Brabant. Van Roosendaal tot en met Helmond. Van Oosterhout tot aan de grens met België. Niet alleen in de grote steden is het te doen, in elk dorpje kun je wel een gezellige kroeg of discotheek vinden. Een superleuke discotheek is te vinden in Gemert. Daar is disco Time Out. De feestvierders komen ook uit België en Duitsland om een fijne avond, en nacht, mee te maken. Een andere geweldenaar op discotheekgebied is La Vie en Rose in Roosendaal. Een andere feestgelegenheid met discomuziek is De feestfabriek in Tilburg.

Advertenties van onze partners

Kroegen, kroegjes en cafeetjes zijn er ook in overvloed. Café Santé is een begrip in Eindhoven en daar zul je beslist een gezellige avond doorbrengen. Waar je je helemaal thuis zult voelen is in café Cordes en dat ligt in de supergezellige stad Den Bosch. In het westen van Noord- Brabant vind je café De Kroeg en die ligt in de stad Bergen op Zoom. Een avondje hier betekent natuurlijk gezelligheid maar ook veel plezier. Hoogstwaarschijnlijk wel het gezelligste én oudste bruine cafeetje vind je in Eindhoven. Deze gezellige gelegenheid is bij elke Eindhovenaar bekend onder de naam café De Beer. Je moet tijdens je vakantie in Noord- Brabant daar maar eens naar toe gaan, geweldig!

Natuurlijk zijn al genoemde gelegenheden maar een klein deel van het mega aanbod. Maar waar je je avond gaat doorbrengen, gezelligheid is troef en dat is ook een vakantie in Noord- Brabant.