Lastminute Egypte

Lastminute Egypte

Last minute reizen zijn producten zoals hotelkamers, vliegtickets en pakketreizen waar vakantieaanbieders aan vast zaten door een contract. Nou kan het gebeuren dat niet alles werd verkocht waardoor er vakantieproducten overblijven. Om het verlies zoveel mogelijk te beperken worden deze producten aangeboden tegen flink lagere prijzen. De gedachte hierachter is `iets is nog altijd beter dan niets`.

Advertenties van onze partners

De toerist gaat hier steeds meer op gokken met het idee van `we wachten wel totdat de reisaanbieder vakanties in de reclame doet`. Zo hopen zij te profiteren van de laagst mogelijke prijs met het risico dat er een ander mee van door gaat. De meeste last minute reizen zijn beschikbaar buiten het hoogseizoen en buiten de bekende vakanties. Dan is dit type reis erg interessant maar je moet dan ook de gelegenheid hebben om er van te kunnen profiteren. Gezinnen met kleine kinderen zijn doorgaans afhankelijk van de schoolvakanties. Voor hen is het moeilijk een last minute reis te boeken. Heb je de tijd aan jezelf dan wordt het een heel ander verhaal. Er zijn inmiddels veel reisorganisaties waar je terecht kunt voor zo`n last minute reis.

Is het allemaal goud wat er blinkt?

Het antwoord is nee. Er zitten ook nadelen aan vast.
-Er is minder aanbod buiten het seizoen.
-Je kunt pas enkele dagen van tevoren boeken of zelfs pas op de dag zelf. Dat houdt in dat je alles al geregeld moet hebben met andere woorden, je moet meteen kunnen vertrekken om van een last minute reis te kunnen profiteren.
-Het kan zijn dat alles nog niet is geopend in de lente op je bestemming in Egypte. Ook kan het voorkomen dat er al zaken zijn gesloten wanneer je in het najaar gaat.
-De natuur is danig aangetast door de droogte dus niet zo mooi meer.

Maar er zijn ook voordelen!

-Het meest belangrijke is natuurlijk de prijs. Een last minute is erg goedkoop in vergelijking met wat je anders betaald zou hebben.
-Buiten het hoogseizoen is het weer wat aangenamer. Wel warm in Egypte, dat is logisch maar niet meer zo bloedheet.
-Hou je niet van dat massagedoe, dan is zo`n reis erg geschikt voor jou. Je vindt nu gegarandeerd een mooi plekje op het strand waar het altijd prima is.
-De natuur in de lente is dan op zijn mooist. Alles begint uit te lopen.

In Egypte

Met een last minute reis naar Egypte ga je nóg meer genieten van dit land. Je kunt je heel lang en bijzonder aangenaam verpozen op het strand. Dat is ook de meest geliefde bezigheid van alle toeristen. Het strand is gewoonweg schitterend, de zon schijnt elke dag en het zeewater heeft een ideale temperatuur. Hou je van watersporten dan kun je in zowat elke badplaats terecht. Hou je van lekker drinken en heel goed eten dan ben je in Egypte zeker aan het juiste adres. Even genoeg gehad van de zon en het strand, dan kun je erge interessante excursies maken. De topper onder de topper is dan een cruise over de Nijl, méér dan van harte aanbevolen. Je komt tijdens die reis helemaal onder de indruk van de adembenemende vergezichten. Vergeet vooral niet om foto`s te maken want zoiets heb je nog nooit eerder meegemaakt. Een fijne en voordelige last minute reis toegewenst!