Jongerenreizen Egypte

Jongerenreizen Egypte

Het aantal jongerenreizen naar Egypte neemt flink toe. Steeds meer jongelui ontdekken Egypte en dat is logisch. In dit land krijg je alles voor een welverdiende vakantie en dit land geeft ook alles. Natuurlijk een erg prettig klimaat. Dat staat voor een zeer hete zomer. Door de hitte wordt ook het water opgewarmd van de Middellandse Zee en van de Rode Zee. Heerlijk om in te zwemmen, te snorkelen en in te duiken.

Advertenties van onze partners

Egypte is in staat gebleken zich snel aan te passen aan de toename van toeristen. Zeker in de bekende badplaatsen is in een relatief korte tijd veel gebeurd. Mooie grote appartementen zijn uit de grond gestampt en veel hotels met schitterende zwembaden. Daarnaast natuurlijk de belangrijke randverschijnselen zoals restaurants, bars en discotheken. Totaal genomen kan Egypte een geweldig kant en klaar vakantiepakket aanbieden. Van zo`n pakket wordt inmiddels erg vaak gebruik van gemaakt.

Wat wordt jouw keuze?

Je hebt besloten naar Egypte te gaan. De snelste manier om in het land te komen is natuurlijk met het vliegtuig. Je kunt besluiten een hotel te kiezen waar je alleen in de ochtend ontbijt. De andere maaltijden kun je zelf beslissen waar die te nemen. Je kunt ook kiezen voor een alles inclusief reis. Dan eet je dus nooit buiten de deur maar altijd in het hotel. Elke keuze heeft zijn voor- en nadelen dus de keuze is aan jou.

Waar ga je heen?

Erg veel jongeren nemen een jongerenreis naar Sharm el Sheikh want deze plaats is toch bij uitstek het meest populair. De stad heeft veel te bieden in de avond en nacht. Een bekend restaurant is bijvoorbeeld Sinai Star. Het is een begrip in de stad wat betreft de visgerechten. Er worden geen alcoholische dranken verkocht. Heerlijk eten, echt waar. Het adres is Old Sharm Market.

Een populaire bar in de stad is Pacha Nightclub. Een bijzondere uitgaansgelegenheid die je echt eens moet bezoeken. Het adres waar je moet zijn is in de Naamabaai. En als er één discotheek is in de stad die je moet hebben bezocht dan is het wel de Cactus Disco.

Besluit je de vakantie door te brengen in Hurghada dan is dat ook een geweldig goede keuze. Ook daar zul je veel leeftijdsgenoten tegenkomen. Zoals overal aan de Rode Zee is deze badplaats schitterend ingericht en voldoet helemaal aan de hoge eisen van de verwende toeristen.

Je wilt eerst eens wat gaan drinken in de stad. Ga dan eens naar Peanuts. Een andere gezellige bar is El Saskia Beach Bar. Na de drank krijg je trek, je maag begint te rammelen dus de hoogste tijd om naar El Joker te gaan. Misschien wel het beste visrestaurant van de stad. Waar je dan moet zijn is op het Sekala Square. Hou je toevallig van de Italiaanse keuken dan ren maar vast naar Al Dente. Prima eten in een voortreffelijke ambiance. Adres is Village Road. Nadat de maag weer lekker vol zit is het tijd om eens lekker te feesten. Het feesten gaat dan gebeuren in Calypso en dit is de bekendste discotheek onder de jongeren.

Je hebt gekozen voor Dahab. Ook een prima keuze hoor en daar wordt je vakantie zeker een succes. Nadat je de hele dag druk bent geweest met watersporten of druk met luieren is het tijd voor iets anders. Dan kan in deze bijzondere mooie aangename badplaats. Furry Cup Bar, dan ben je meteen in de populairste bar van de stad. Blijf maar niet al te lang hangen daar want er moet ook gegeten worden. Een fijn restaurant is bijvoorbeeld Shark. Voor de echte visspecialiteiten moet je daar zijn. De avond en nacht wordt afgesloten in openluchtdiscotheek Charafantah`s Cave.

Er is veel meer!

Natuurlijk is er veel meer wat betreft het uitgaansleven in de grote badplaatsen. Dat maakt een jongerenreis naar Egypte juist zo interessant. Ga het zelf maar eens ontdekken. Ga ontdekken wat Egypte voor jou in petto heeft dus daarom, een fijne ontdekkingsreis toegewenst!