Vliegtickets Duitsland

Vliegtickets Duitsland

Amsterdam Schiphol Airport was in vroegere tijden een militair vliegveld. Dat was in 1916. Na de Eerste Wereldoorlog werd het vliegveld enorm uitgebreid. Er kwamen meer lijndiensten dus ook veel meer passagiers. De militaire betekenis werd steeds minder en het vliegveld werd echt een burgerluchthaven. Vandaag de dag is Schiphol één van de belangrijkste vliegvelden van Europa. Het vliegveld is in handen van de steden Amsterdam en Rotterdam. Ook de overheid is aandeelhouder.

Advertenties van onze partners

Hamburg Airport

Hamburg Airport is de naam van het vliegveld. Er zijn twee banen aanwezig. De langste baan is bijna 3700 meter. Het vliegveld is vooral voor prijsvechters maar ook andere maatschappijen komen hier graag.

Met de KM vlieg je gerieflijk naar Hamburg toe. Je vertrekt vanaf Amsterdam om 15:45 uur. Om 16:55 uur kom je aan in Hamburg. De gemiddelde prijs van deze leuke vlucht ligt rond de 280 euro. Een vliegticket is te bemachtigen bij één van de vele vliegticketaanbieders.

Natuurlijk is ook Lufthansa van de partij. Het is een tenslotte een Duitse maatschappij. Het geweldige aan deze vliegreis is dat je eerst naar Londen vliegt vanaf Amsterdam. Je zet koers naar Groot- Brittannië om 17:35 uur. Voordat je goed en wel zit mag je het vliegtuig al weer uit om 17:55 uur. Ruim de tijd om lekker wat te eten en te drinken. Om 19:35 uur heet de stewardess je weer van harte welkom aan boord en je gaat op het vliegveld van Hamburg landen om 22:05 uur. Een perfecte vlucht met de gemiddelde prijs van rond de 520 euro. Deze superticket kun je kopen bij diverse vliegticketaanbieders.

Air Berlin brengt je ook naar Hamburg via Dusseldorf. Interessante Duitse vlucht. Vertrek uit Amsterdam om 06:50 uur, dus vroeg uit de veren! Je komt nu helemaal wakker aan in Dusseldorf om 07:45 uur. Koffie met een croissantje en daarna om 08:40 uur weer aan boord. Eén streep naar het noorden, naar Hamburg, waar je wordt verwacht om 09:45 uur. Alles lekker vroeg en daardoor heb je de hele dag nog. Deze vliegticket is te verkrijgen bij meerdere vliegticketaanbieders voor de gemiddelde prijs van 350 euro.

Ja, zelfs British Airways wil je graag naar Hamburg brengen maar dan wel via Londen. Mooi vanaf Amsterdam Schiphol om 11:45 uur. Om 12:10 uur ben je op Britse bodem. Ruim de tijd om drie uur later, om 15:05 uur weer je gordel om te doen. Hamburg lacht je vriendelijk toe om 17:40 uur. Prachtige reis voor de gemiddelde prijs van 540 euro. Belangstelling hiervoor? Regel dan een vliegticket via diverse vliegticketaanbieders.

Berlijn

Berlijn heeft niet meer het bekende vliegveld Berlin-Tempelhof. Dat is sinds kort gesloten. Twee andere luchthavens hebben de activiteiten overgenomen namelijk Schönefeld en Tegel. Leuk is te weten dat er op het oude vliegveld nog drie vliegtuigen staan. Twee grote en een kleine. Deze mogen niet meer opstijgen dus hoogstwaarschijnlijk zullen per vrachtwagen worden afgevoerd.

In één streep van Amsterdam naar Berlijn kun je trekken vanaf 10:05 uur. Je vliegt met de KLM. Boven Hamburg gaat het landingsgestel uit en even later land je om 11:25 uur. Deze rechtstreekse vlucht is te koop via diverse vliegticketaanbieders voor de gemiddelde prijs van 245 euro.

Air Berlin brengt je ook weg hoor maar dan wel via Dusseldorf. Vanaf Amsterdam om 11:55 uur. Op Duits grondgebied om 12:45 uur. Royaal de tijd voor een braadworst met saus want je verlaat deze stad pas om 15:40 uur. In de hoofdstad om 16:50 uur. Fijne vliegreis, mankeert helemaal niks aan want de gemiddelde prijs is 345 eurootjes. Belangstellenden kunnen boeken bij diverse vliegticketaanbieders.

Lufhansa is jouw vliegpartner naar Berlijn maar dan via München. Dag Amsterdam om 07:10 uur. Je wordt door een knappe stewardess wakker geschud om 08:35 uur. Even op adem komen kan heel erg goed want je checkt weer in om 09:20 uur. Je verlaat nu München en komt in Berlijn aan om 10:30 uur. Niet vergeten de knappe vrouw te bedanken! En dat allemaal voor de gemiddelde prijs van 400 euro. Natuurlijk wil je graag deze vlucht boeken. Dat kan via enkele vliegticketaanbieders.

München Airport

München Airport heet officieel Franz Josef Strauss International Airport. In 2005 en 2006 uitgeroepen tot de beste luchthaven van Europa. De luchthaven verwerkt maar liefst 30 miljoen passagiers op jaarbasis. Op het vliegveld zijn wel 130 winkels waar je gezellig je inkopen kunt doen.

De KLM brengt je meteen naar München toe. Vroeg uit je bed want om 07:20 uur vertrekt het toestel vanaf Schiphol. Er wordt meteen koers gezet naar de mooie stad in het zuiden. Aankomst is om 08:45 uur. Voor de gemiddelde prijs van 230 euro zit je in de vliegtuigstoel. Een vliegticket is makkelijk te regelen via diverse vliegticketaanbieders.

SAS brengt je ook heen, geen enkel probleem. Maar eerst vlieg je naar Kopenhagen vanuit Amsterdam om 10:25 uur. Dat duurt allemaal niet zo lang want je moet Deens gaan praten om 11:45 uur. Even Kopenhagen bezoeken is prima maar niet te lang! Om 14:40 uur moet je wel terug zijn wil je nog naar München toe. Om 16:15 uur landt de kist in de stad. Een vliegticket is te verkrijgen via enkele vliegticketaanbieders voor de gemiddelde prijs van 475 euro.

Dit wordt een geweldige reis! Eerst naar Madrid met Iberia. Tot ziens Schiphol om 15:45 uur. Spaanse bodem aanraken om 18:10 uur. Om 19:45 uur gaat deze superreis weer verder. Om 22:10 uur zie je München. Voor de gemiddelde prijs van 515 euro ben je die dag helemaal van de straat. Even boeken via vliegticketaanbieders.