Campings Duitsland

Campings Duitsland

Als je van plan bent te gaan kamperen in je vakantie dan zul je moeten kiezen uit vele honderden campings. Duitse campings hebben een prima naam. Dat komt door de fantastische voorzieningen, omdat de campings ruim zijn opgezet en dat alles schoon is. Je kunt voor het strand gaan, voor de natuur natuurlijk en voor de gezellige campings in het zuiden. Er zal altijd wel een camping bij zijn die goed zal bevallen. De beschreven campings zijn willekeurig gekozen. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Advertenties van onze partners

Aan de Oostzee ligt camping Ostseebad Rerik. De zee ligt erg vlakbij. De watersporter zal hier in zijn of haar nopjes zijn. Je kunt hier uitgebreid zeilen, zwemmen, duiken, vissen en surfen. Het is een gezellige camping en bijzonder geschikt voor kleine kinderen. Er is zelfs een kinderanimatieteam! Vanaf 14 euro per nacht snurk je hier en er zijn 150 plaatsen beschikbaar.

Een echte prachtige familiecamping is te vinden in Beieren, Strandcamping GmbH. Ligt aan de Waginger See. En die ligt bij het Alpengebied vlakbij de grens met buurland Oostenrijk. Watersport beoefenen kan hier volop. Het is ook een grote camping want er zijn bijna 620 plaatsen. De prijs per nacht is per persoon 21 euro.

Wat dichterbij, in het Eiffelgebied, vind je camping Eiffel Ferienpark Prümtal GmbH. Erg geschikt voor natuurmensen die graag wandelen en fietsen en van rust houden. Een werkelijk prachtig omgeving. Je kunt op de camping minigolf spelen en er is een tennisbaan aanwezig. Er zijn slechts 95 plaatsen dus snel boeken! Prijs per nacht is 19 euro.

Je zoekt een vakantieparadijs, nou, die is er! Camping & Ferienpark Markgrafenheide. Echt helemaal aan het strand van de Oostzee in de staat Vorpommern. Je bent hier in elk seizoen van harte welkom. Het is een supergrote camping want er zijn 1200 plaatsen! Geweldig toch en dat voor de prijs van 18 euro per nacht per persoon. Een dijk van een supercamping!

In het Rheinland ligt het grootste wijngebied van het land. En daar ligt toevallig ook een camping bij. AZUR Campingpark Pfalz. Het gebied is bekend van de Riesling wijnen. De camping op zich is erg rustig. Er is een zwembad aanwezig. Hou je van vissen, dan tref je het hier wel. 16 euro per nacht en er zijn 150 plaatsen.

In het gebied Schleswig-Holstein, aan de Oostzee ligt familiecamping Eurocamping Zedano. Op loopafstand van een lang wit strand. Het strand is bijna 7 kilometer lang. Van heel Duitsland krijgt deze omgeving de meeste zonuren, ruim 1800 uren, en dat is erg veel! Geschikt voor jong en oud en de campingsfeer is hier uitmuntend. 130 plaatsen dus echt op tijd boeken en al die gemoedelijkheid en rust kost je maar 12 euro per persoon per nacht.

In het zuiden van Duitsland, in Beieren ligt camping Gitzenweiler Hof. 500 staanplaatsen zijn beschikbaar. 14 euro per persoon per nacht. Een camping die buitengewoon geschikt is voor kleine kinderen.

Aan de Bodensee ligt deze erg grote camping Gohren. Er is een grote kampwinkel aanwezig dus je hoeft de camping daarvoor niet af. Zelfs een prima restaurant is op de camping waar ruim 1000 plaatsen te verdelen zijn. Ook voor de kleintjes zal het hier aangenaam vakantievieren zijn. Een volwassene betaalt bijna 29 euro maar je kunt wel voor niks douchen en ook nog eens inclusief warm water.

Camping Belchenblick ligt in het gebied Baden-Württemberg. Na een dag sportief vermaak kun je je hier goed vermaken. Er is een supermarkt aanwezig evenals een keurig groot zwembad. 180 plaatsen voor de toeristen. Prijs per nacht bijna 21 euro. Dat is inclusief vrije toegang tot het zwembad. Gratis douchen met lekker warm water is bij de prijs inbegrepen.

Camping Main-Spessart Park is een 5 sterrencamping. 180 plaatsen. Een overnachting ligt rond de 20 euro. Deze camping is erg goed verzorgd. De jeugd heeft zijn eigen tentenveld. Natuurlijk is hier een fijn zwembad. Voor diegene die er graag met de fiets erop uittrekt kan hier zijn gang gaan. Ook kun je hier lekker wandelen en genieten van de natuur en van de mooie vergezichten. In de avond loop je naar het dichtstbijzijnde dorp om daar een glas wijn of bier te drinken. Topcamping!

Camping Stein ligt in het zuiden van het land. Een paradijs voor de watersporter. Ook aan de kleintjes is gedacht want de oever loopt langzaam af. Op de camping is een restaurant. Laat je maar eens verwennen! Natuurlijk ook een zwembad. Het geheel is niet erg groot, 74 plaatsen maar wel oergezellig. Rond de 22 euro te betalen voor een nacht op dit fijne verblijf.