Vliegtickets België

Vliegtickets België

Altijd leuk om met het vliegtuig vanaf Amsterdam naar Brussel te vliegen. Je hoeft dan ook niet zo lang in het vliegtuig te zitten, ook niet als je hebt besloten een vlucht met een tussenstop te maken. De genoemde prijzen zijn `rondom` prijzen en aan deze prijzen kunnen daarom nooit rechten worden ontleend. Zeker vliegprijzen kunnen enorm op en neer gaan. Dat geldt ook voor de vertrek en/of aankomsttijden. Informeer er naar als je wilt gaan vliegen. Alle vluchten vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Advertenties van onze partners

Schiphol

In 1916 werd er een stuk grond aangekocht door de Minister van Oorlog en dat ging dienen als militair vliegveld. Na de Eerste Wereldoorlog werd het steeds meer een burgerluchthaven en de uitbreiding zette zich in een sneltrein voort. Vandaag de dag is het één van de grootste én beste luchthavens van Europa. Het aantal passagiers die vertrekken vanaf het vliegveld neemt nog steeds elk jaar toe.

Met de KLM kun je rechtstreeks naar de Belgische hoofdstad vliegen. De prijs ligt rond de 300 euro en vliegtickets zijn de bestellen bij diverse vliegticketaanbieders. Je vertrek begint in Amsterdam om 12:00 uur. Nog geen uur later, om precies te zijn, om 12:55 uur ben je al op vliegveld Zaventem. Deze luchttrip is op retourbasis en per persoon.

Met British Airways vlieg je van Amsterdam naar Brussel. Vertrek is gepland om 21:15 uur. Op Belgische bodem om 22:10 uur. Deze rechtstreekse vlucht is per persoon en retour natuurlijk. De vliegprijs is rond de 360 euro. Als je interesse hebt gekregen dan kun je een vliegticket bestellen bij een van de vliegticketaanbieders.

Lufthansa wil je ook graag naar Brussel brengen en ook via Londen Heathrow. Om 21:45 uur is vertrek en om 21:55 uur ben je al in de Britse hoofdstad. Je moet daar wel de nacht doorbrengen want je kiest pas om 08:20 uur het luchtruim. Nu is het één streep naar België waar je om 10:35 uur wordt verwacht. De vliegreis is per persoon, je mag ook weer retour en het prijskaartje dat er aanhangt geeft ongeveer 660 euro aan. Een vliegticket is te bestellen bij diverse vliegticketaanbieders.

Zaventem

Is de nationale luchthaven van België. Een andere naam is Brussels Airport. Het vliegveld heeft drie banen en de Sabena heeft hier zijn thuishaven. Na de Tweede Wereldoorlog kwam er de groei er geweldig in. Nu is het de grootste luchthaven van België en één van de grootste van Europa.

Heathrow

Is het grootste vliegveld van Europa en derde van de wereld wat betreft het aantal passagiers. Elke dag komen of vertrekken rond de 1500 vliegtuigen. Twee landingsbanen zijn er en ook het grootste vliegtuig ooit gebouwd, de Airbus 380, kan hierop landen en starten. Je kunt via Londen Heathrow vliegen. Een fijne vliegreis. Vertrek vanaf Schiphol om 14:40 uur. In Londen om 15:00 uur. Je kunt een bezoek brengen aan de Britse hoofdstad want pas om 20:35 uur ga je de lucht weer in. Om 22:45 uur ben je in België. Deze vliegticket is verkrijgbaar via enkele vliegticketaanbieders. Vliegreis is per persoon op basis van retour en de prijs ligt rondom de 500 euro. Je vliegt met BMI. Diezelfde dag is er nóg een vlucht met dezelfde condities. Alleen nu vertrek je om 11:55 uur en kom je in Londen aan om 12:05 uur. In het begin van de avond, om 19:00 uur vlieg je weer aan om op Zaventem te landen om 21:10 uur.