Goedkope vakantie België

Goedkope vakantie België

Je hebt besloten naar België te gaan. Je wilt zelf nu eens ontdekken waarom er zoveel mensen heen gaan. België is een fijne keuze. Dat komt omdat het land zo divers is. Het land kent vele oude steden maar het land is wat dat betreft ook weer uiterst modern. Het land heeft schitterende badplaatsen waar het erg druk is. Daarentegen heeft het land vele natuurgebieden waar je geweldig fijn kunt fietsen en wandelen. De echte grote charme van België is de gemoedelijkheid. En deze gemoedelijkheid wordt niet gespeeld maar is echt. En natuurlijk staat het land bekend om de zalige frieten en het gigantisch lekker bier. De bevolking is erg correct, netjes, vriendelijk en goedmoedig. Dat alles maakt van België een ideaal vakantieland en dat is te merken. Steeds meer mensen gaan de Belgen vereren met een bezoek. En die mensen komen niet alleen uit Nederland. Vooral Duitsers, Fransen en Engelsen gaan hun hart verliezen aan één van de fijnste landen van Europa, aan België.

Advertenties van onze partners

Op welke manier ga je naar België toe?

Je kunt met een bus gaan. Gezellig en betaalbaar maar je kunt niet zo veel bagage meenemen. Ook met de trein kun je gaan, da`s zeker. De fijnste manier om in België te komen is met de auto. En het is tevens ook de goedkoopste manier. Je leent de auto van je ouders, je vraagt een paar vrienden of vriendinnen mee en je deelt alle kosten met elkaar. Nou, goedkoper kan haast niet!

In België

Je kunt overal wel een van de goedkope hotels Belgie huren. Er zijn goedkope en er zijn dure maar daar heb je in principe geen enkel belang bij. Je wilt een goedkope vakantie dus ga je kamperen. Niet alleen goedkoop maar ook nog eens hardstikke gezellig. Je leert op een camping heel snel mensen kennen van je eigen leeftijd en daar ga je mee om tijdens je verblijf. Je kunt ook een vakantiehuisje huren met enkele mensen, ben je ook erg goedkoop uit. Je slaapt dan toch maar lekker in een goed bed en dat is ook wel belangrijk!

Een goede voorbereiding is belangrijk!

Natuurlijk is dat zo! Je kunt thuis al heel wat informatie opvragen over gebieden, plaatsen, badplaatsen, dorpjes en over nog veel meer. Koop eerst eens een goeie reisgids want die geeft je alle informatie die je nodig hebt. Zorg dat je autopapieren in orde zijn. Zorg ervoor dat alle andere documenten nog geldig zijn. Begin op tijd met je koffers in te pakken.

Wat je nog meer moet weten

Denk nu niet van `ik ben in het buitenland dus nu kan ik van alles uitvreten`. Denk dat alsjeblieft niet en doe het ook niet. De straffen in België zijn soms pittiger dan in Nederland en waarom zou je enig risico gaan lopen? En natuurlijk mag je feesten en natuurlijk mag je stevig drinken want je hebt vakantie maar doe het toch met mate…de volgende dag ben je ziek en misselijk en dat is toch zonde om op die manier een vakantiedag door te brengen. Lekker in de zon liggen, da`s pas vakantie, daar heb je een heel jaar naartoe gewerkt en geleefd. Maar doe het ook met mate en zorg ervoor dat je niet te erg verbrandt. Neem op zijn tijd een duik in de zee of in het zwembad. Ga eens een kwartiertje in de schaduw. In België kan het weer ook wel eens tegenvallen. Maar daar moet je je niks van aantrekken. Ga je eens heel iets anders doen dan dat je van plan was. Het moet raar zijn lopen wil jij je in België vervelen!